MLAD MESEC 2. JANUARA DONOSI VELIKU SREĆU ZA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA:Nekoga očekuje nova veza, a jedan znak nezamisliv uspeh

Evo koja 3 horoskopska znaka očekuje sreća za vreme mladog Meseca u Jarcu od 2. januara!

Shutterstock

Mlad Mesec u Jarcu donosi sveže vibracije, posebno kada su u pitanju finansije, posao i samokontrola. Pošto je mlad Mesec 2. januara u ambicioznom i vrednom Jarcu, nema boljeg trenutka od ovog da se fokusirate na svoje ciljeve. Ova lunarna faza bi trebalo da vas podstiče da napedujete, razvijate se i ostvarite ono o čemu odavno sanjate. Mlad Mesec je uvek u simbolu novog početka i pozitivnih promena, a pošto s eovaj događa blizu Nove godine, nema bolje prilike da se aktivirate u ispunjenju novogodišnjih odluka. Bićete posebno motivisani. Evo koja 3 znaka će imati najviše sreće za vreme mladog Meseca od 2. januara:

Ovan

Možda ste hrabar vatreni znak, dragi Ovnovi, ali ovaj mlad Mesec u Jarcu vam daje sve prizemne vibracije koje su vam potrebne da biste cvetali. Na poslu će biti gužva, ali svojim kreativnim sposobnostima ostvarujete planove. Drugi će ceniti vaš trud i videće vaš napredak, posebno oni koji su na višim pozicijama. Ova lunacija utiče na vašu desetu kuću karijere i imidža, tako da očekujte velike nove početke. Vaš životni pravac će postati jasniji!

Rak

Očekuje vas prava zabava, dragi Rakovi! Možete očekivati užurban društveni život tokom ovog mladog Meseca - vreme je za nova poznanstva i fantastične kontakte. Razmislite o negovanju vaših profesionalnih odnosa tokom ovog perioda. Ovaj mlad Mesec će doneti velike promene u vašem životu. To je zato što će to uticati na vašu sedmu kuću odnosa. Neki Rakovi će privući nove veze ili produbiti svoje odnose na viši nivo.

Vaga

Ova lunacija vas vraća vašim korenima, ali umesto da postanete sentimentalni sa suznim očima, Jarčev uticaj vam nudi priliku da se osećate kao kod kuće tako što ćete preurediti svoje utočište. Vašu četvrtu kuću porodice i doma pogoditiće ovaj mlad Mesec. Očekujte nove promene u svom ličnom životu. Renoviranje vašeg doma, preseljenje ili osećaj bliskosti u porodici su neke značajne mogućnosti!

Izvor: Sensa