HOROSKOP ZA VIKEND OD 15. DO 17. JULA: Vodoliju čeka dobitak, Bik ima šanse da upozna srodnu dušu!

Saznajte šta horoskop za vikend od 15. do 17. jula 2022. godine donosi vašem znaku!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 15. do 17. jula 2022. godine!

Ovan

Mesec u Vodoliji probudiće u vama želju za druženjem. Provedite vreme u društvu dobrih prijatelja. Tokom subote i nedelje Mesec će biti u znaku Riba u vašoj dvanaestoj kući i biće u harmoničnom aspektu prema vašoj vladajućoj planeti, Marsu kao i prema Suncu, Neptunu, Merkuru i Uranu. Zahvaljujući tome, pojaviće se vaša nežna, suptilna strana, ali ćete u isto vreme biti snažni, ispunjeni energijom i odlučnošću.

Bik

U petak, Mesec u Vodoliji i njegova konjunkcija sa Saturnom u vašoj desetoj kući pomoći će vam oko planova vezanih za karijeru, da napravite bolje strategije. Isto tako, trigon između Meseca i vaše vladajuće planete, Venere, pomaže u povećanju prosperiteta i obilja. Mesec u Ribama u subotu i nedelju ima pozitivne aspekte prema Suncu, Merkuru, Marsu, Uranu i Neptunu, što će doneti šanse da upoznate svoju srodnu dušu!

Blizanci

U petak, Mesec u Vodoliji prolazi kroz vašu devetu kuću avanture. Iskoristite ovo vreme da izađete iz rutine i zabavite se. Mesec u znaku Riba tokom subote i nedelje povoljno će uticati na vaše dugoročne ciljeve i planove. Pravi uticaj na vas dolazi od vaše vladajuće planete, Merkura, u konjunkciji sa Suncem u Raku i triningom Neptuna. U prvi plan dolaze vaši talenti i veštine.

Rak

Mesec u Vodoliji u petak se fokusira na vaše planove za saradnju, dok će Mesec u Ribama u subotu i nedelju biti u znaku avanture i zabave. Tokom vikenda, najuticajniji tranzit biće onaj između Sunca u Raku i Merkura u vašoj prvoj kući sopstva. Očekujte vas nalet energije i samouverenosti. Pametno je iskoristite, naročito ako vodite neku vrstu diskusije ili pregovora.

Lav

U petak, Mesec u Vodoliji je u konjunkciji sa Saturnom u vašoj sedmoj kući, što će vas primorati da se pozabavite određenim stvarima u vašoj vezi koje više ne možete da izbegnete. Mesec u Ribama u subotu i nedelju fokusira se na intimnost i povezanost. Ipak, glavni tranzit koji sada utiče na vas je vaša vladajuća planeta, Sunce, u konjunkciji sa Merkurom u vašoj dvanaestoj kući. Biće vam potrebna pomoć da razumete šta osećate.

Devica

Zdravlje i blagostanje su fokus Meseca u Vodoliji u petak, a njegova konjunkcija sa Saturnom nateraće vas da se nosite sa problemom koji ste dugo izbegavali. Mesec u Ribama u subotu i nedelju osvetljava vaš odnos sa voljenom osobom. Vaša vladajuća planeta, Merkur, tada zauzima centralno mesto, spajajući Sunce i trining Neptuna. U centru pažnje biće prijateljstva i partnerstva, a komunikacija će biti magični sastojak.