HOROSKOP ZA VIKEND OD 29. DO 31. JULA: Vodolija budi strasti, Vaga dobija ponudu za bolji posao!

Saznajte šta horoskop za vikend od 29. do 31. jula 2022. godine!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 29. do 31. jula 2022. godine!

Ovan

U petak, kvadrat Meseca u Lavu i Marsa, vaše vladajuće planete, izazvaće vam bes. Ako se potrudite da kontrolišete svoje emocije, sve će proći bez posledica. Mesec u Devici u subotu i nedelju pomaže vam da se usredsredite i usmerava vašu energiju na brigu o sebi. Trigon Sunca sa Jupiterom u Ovnu u vašoj prvoj kući podiže vaše samopoštovanje do neslućenih visina. Iskorisitite ga da ostvarite planove!

Bik

Mesec u Lavu u petak osvetljava vašu četvrtu kuću doma i porodice, što će vas podstaći da se zbližite još više i provodite kvalitetno vreme zajedno. Kvadrat prema Marsu i Uranu ukazuje na to da su nevolje uvek moguće, čak i kada mislimo da su daleko. Mesec u Devici u subotu i nedelju doneće vam kreativnost, baš kao i sekstil između Meseca i vaše vladajuće planete, Venere.

Blizanci

Mesec u Lavu u petak pokreće komunikaciju u vašoj karti, a njegov kvadrat sa Marsom i Uranom podstaći će vas da vodite računa o tome šta govorite i pred kim. Konjukcija Meseca sa vašom vladajućom planetom, Merkurom, osnažuje vašu komunikaciju. Subotnji i nedeljni Mesec u Devici biće u vašoj četvrtoj kući doma i porodice što će učvrstiti vaše odnose i osećaj zajedništva. U međuvremenu, opoziija Merkura i Saturna može vam pomoći da završite bilo koji posao koji ste planirali sami da finansirate.

Rak

Mesec u Lavu u petak biće u kvadratu s Marsom i Uranom u vašem sektoru prijateljstva. Vodite računa, dosta je tenzije. Ako dođe do svađe ili sukoba, to bi moglo značiti kraj tog prijateljstva. Sekstil Meseca s Venerom u Raku ističe vašu nežnu i brižnu stranu. Potrudite se da dobro iskoristite trigon između Sunca i Jupitera u sektoru novca i karijere i da ostvarite svoje finansijske planove.

Lav

Dok se Mesec u Lavu u petak pridružuje stelijumu planeta u vašoj prvoj kući sopstva, vaše samopouzdanje biće na visokom nivou. Ako možete da izbegnete da vas poremeti kvadrat Meseca s Marsom i Uranom, čeka vas sjajan i harmoničan dan. Mesec u Devici u subotu i nedelju osvetljava vaše polje finansija, dok opozicija između Merkura i Saturna u vašem partnerskom sektoru može olakšati težak razgovor sa voljenom osobom koji ste dugo odlagali.

Devica

Mesec u Lavu u petak osvetljava vašu podsvest, dok njegov kvadrat sa Marsom i Uranom može da probudi davno zakopani bes. Oslobodite ga fizičkom aktivnošću, pisanjem ili na neki drugi način. Samo ga nemojte potiskivati! Mesec u Devici u subotu i nedelju povezuje vas sa zemaljskom energijom. Njegov sekstil sa Venerom u nedelju podstiče vas da provodite vreme sa svojim prijateljima.