Da li ste nekad osetili da ste s nekim na neki poseban način povezani? Uspeli da primite njegove poruke, osetite njegova osećanja, čak iako pokušava da ih sakrije? Ne brinite, niste ludi, vi ste zapravo s tom osobom povezani blizanačkim plamenom, tj. telepatskom vezom.

Kada budete svesni simptoma telepatske veze, oni će vam pomoći da identifikujete tu vezu, kao i da iskoristite sve njene moći.

 Ovo su najčešći simptomi koje ljudi mogu da iskuse i koji su povezani sa telepatijom blizanačkog plamena:

Simptom telepatske povezanosti
Svaka osoba ima specifičnu veštinu u neverbalnoj komunikaciji, što podrazumeva empatiju i poseban govor tela. Međutim, kada je u pitanju blizanački plamen, takva podsvesna komunikacija je u velikoj meri poboljšana. Kada smo zajedno sa određenom osobom, mi znamo šta ona oseća, čak i kada to pokušava da sakrije ili prećuti. U ovom slučaju možemo voditi razgovor čak bez upotrebe reči.

Deljenje istih snova
Snovi važe za prve portale duhovnosti. Zapravo se u tom trenutku najviše manifestuje naš odnos sa blizanačkim plamenom. Pod deljenjem snova, zapravo mislimo da blizanački plamenovi imaju jedan isti san koji se dešava u isto vreme, a osobe su potpuno odvojene jedna od druge. To znači da su ti blizanački plamenovi na istom mestu na duhovnom planu u vreme sna.

Poruke prenete telepatski

Ne treba se mnogo uzbuđivati – takve poruke se potpuno razlikuju od običnim poruka koje dobijamo putem telefona ili i-mejla. Dok ste daleko od svog blizanačkog plamena, često ćete primati male poruke koje oni šalju, poput misli ili emocija koje se pojavljuju iznenada. Kada vaš blizanački plamen oseća ekstremne emocije- strah, brigu, uzbuđenje, veliku ljubav... to ćete osetiti zbog telepatije.

Osećanje prisustva

Verovatno ste tako nešto doživeli, a da o tome niste ni razmišljali - to je prilično uobičajeno. Na primer, tokom dana, dok ste na svom radnom mestu ili obavljate neke redovne aktivnosti, odjednom ćete osetiti da je vaš blizanački plamen oko vas. Može biti u vidu dobro poznatog osećaja, energije ili mirisa, koji će se povezati sa vašim blizanačkim plamenom. Ali, to ne znači da ste videli budućnost; naprotiv, desilo se da su energije vašeg blizanačkog plamena prethodile njima i da se njihova aura takođe proširila, kontaktirajući vašu auru. Ovo je takozvana energetska telepatija (na primer osećamo da nas osoba posmatra).

 Izvor: Sensa