Datumi ogledala su prema numerolozima moćni trenuci koji donose snažnu energiju. Danas je 3.3. 2022. godine - vlada magičan niz 3-3 koji vas poziva da kreirate nameru, počnete da radite na ostvarenju svog sna i da se posvetite planovima u bliskoj budućnosti.

Energija Trojke može doneti brojne prednosti. Ovaj četvrtak provedite u dobrom raspoloženju kako biste uneli pozitivne promene u svoj život. Zamislite želju 3.3. i neka ovaj dan bude prvi korak ka njenom ostvarenju.

Tri je broj sreće koji pomaže da se ispune namere. Sticanje novih znanja će vam pomoći da obnovite samopouzdanje. Za one koji žele da ostvare želju povezanu sa materijalnom stabilnošću, važno je da se više posvete analizi finansija i nauče kako da upravljaju svojim novcem. Za ljude koji su u potrazi za ličnom srećom, sposobnost da ostave dobar utisak biće važan faktor uspeha. Tako će se šanse za pronalaženje srodne duše značajno povećati.

Ukoliko sumnjate u sebe i nemate dovoljno samopouzdanja, ovaj dan je idealan da se radite na sebi. Počnite da razvijate svest o svojim sposobnostima, dobrim stranama i verujte da možete sve što želite, ali je neophodno da se aktivirate.

Dan sa nizom 3-3 je povoljan za vizualizaciju - važno je da osetite i u svojim mislima oživite svoj san kao da se već ostvario. Fokusirajte se na pozitivne emocije koje će pomoći da pravilno formulišete zahtev ka Univerzumu, a izgovaranje afirmacija može vas motivisati da ostvarite vrtoglavi uspeh.

U numerologiji 3-3 podrzumeva kreativnost i inspiraciju, pa se preporučuje da danas kreirate mapu želja za narednih godinu, mesec ili nedelju dana - zavisi od vaših očekivanja. Istaknite mapu želja na istaknuto mesto u svom domu i svakodnevno je posmatrajte. Kako da je napravite - uzmite veliki papir i u centru napišite svoju želju ili nameru, a okolno pišite ili zaleppite potitivne afirmaije, planove, motivacione poruke... Obavezno vizualno prikažite svoju želju tako što ćete zalepiti sličice, crtati ili lepiti fotografije ili isečke iz novina. Na primer, ako želite da odete na neko pzutovanje, to i napišite precizno (gde i kada...) - "Želim da otputujem na Bali." Stavite ovu rečenicu u krug, a okolo zalepite fotografije sa Balija, nacrtajte kupaći kostim i Sunce, dodajte isečke iz novina o ovoj destinaciji, zapišite pozitivne afirmacije za ostvarenje želja...

Na dan 3-3 važno je da jasno i precizno kreirate svoju želju, a mapi želja date lični pečat. Najbolji trenurak za zamišljanje želje je 15:15 časova, smatraju numerolozi. Iskoristite ovu energiju za ličnu motivaciju!

Izvor: Sensa