Glavni brojevi u numerologiji su 11, 22 i 33, a sutra, 3.3.2022. godine imaćemo dominantan niz 3-3 koji ima posebnu simboliku i donosi specifičnu energiju, smatraju numerolozi.

Niz 3-3 predstavlja čistu ljubav, pa nas ovog dana očekuju lepe emocije i svetla i topla energija koja može dotaći naše srce. U numerologiji ovaj broj je povezan sa dobrim odnosima, zajedništvom i porodicom, pa je ovo sjajan trenutak da se povežete sa bliskim ljudima, pokažete im koliko vam je stalo i "volim te" pretvorite u dela.

Takođe, dan je usmeren na kreativnost i komunikaciju. Tema koja će ovog dana biti broj jedan jeste lični rast i razvoj. Odgovorite na sledeća pitanja:

Šta danas mogu da učinim kako bi se moj život poboljšao? Koje zadatke moram da završim da bi dobio to što želim? Šta moram da izbacim, a šta da otpzustim iz svog života da bih ostavrila uspeh?

Dan 3-3 donosi sjajne uvide u ono što je skriveno u našihj duši, a naša moć intuicije nam pomaže da malo dublje zaronimo u podsvest i osvestimo šta naše biće zaista želi. Nakon toga možete vizualizovati svoje snove.

Udobno se smestite u prirodi ili svom domu, na mestu koje vam obezbeđuje spokoj, mir i tišinu. Zatvorite oči, duboko udahnite nekoliko puta dok ne osetite mir i harmoniju, a onda zamišljate ono što želite do najsitnijih detalja. Obratite pažnju na boje, situacije, osećanja, mirise, dodire. Neka vaša mapta bude bogata, a uz energiju broja 3-3 i vizualizaciju možete sebe motivisati i postaće vam jasnije koji put vodi do sreće.

Broj 3 ukazuje na kreativnost, samopouzdanje i talente - to je ono št je danas naglašeno i pšto treba iskoristiti kako biste napredovali. Probudite svoj um, fokusirajte se samo na dobre stvari, oprostite sebi neke greške, oprostite drugima i prisetite se starih lekcija iz kojih možete da učite.

Budite svesni svojih dobrih stvari kvaliteta, izgovorite afirmacije i pokažite sebi "JA TO MOGU" na delu. Magićan niz 3-3 donosi uvide koji pomažu da postanete najbolja verzija sebe i to je ta čudesna promena koja će ovaj dan učiniti predivnim!

Izvor: Sensa