Već na početku marta, dolazi nam lepa astrološka pojava- Mlad Mesec u Ribama. Ova faza počinje 2. marta i obećava dobre vibracije, novu energiju i kreativnost. Sada je idealno vreme za ispunjavanje snova! Mlad Mesec nas podstiče da se oslobodimo, osmelimo, da idemo daleko, a univerzum će nas u svemu tome podržavati.

Jupiter blizu ovog mladog Meseca u Ribama uvećava, pojačava i proširuje ovu energiju. Uran je takođe tu, šalje visoke vibracije mladom Mesecu i kreira neke jedinstvene prilike. A sa Saturnom i Plutonom koji nemaju aspekte mladog Meseca, nećemo morati da radimo toliko da bismo pristupili ovoj magiji. Mnoge spoljne planete bacale su senku na mlade i pune Mesece u poslednjih nekoliko meseci — i kao rezultat toga, morali smo naporno da radimo kako bismo manifestovali promene u našim životima. Ali ovo se sada završava!

Odvojite vreme da istražite svoj unutrašnji svet na načine na koje do sada niste! Radi se o poverenju u svoje snove i razumevanju da ih možete ostvariti. Univerzum vam ne bi dozvolio da gajite snove koji nisu dostižni. Stoga, sve je moguće! Morate biti otvoreni za dobre stvari da bi ih univerzum pružio, a to se naročito odnosi na Bika, Raka, Škorpiju, Jarca i Ribe. Mlad Mesec će biti tu kao ljubav i podrška, stoga budite otvoreni i prijemčivi za sve što vam se nađe na putu.

Pod ovim veličanstvenim mladim Mesecom, imate priliku da posadite seme da manifestujete novi život za sebe. Treba samo da neutrališete svoje sumnje i strahove i da verujete!

Astrolozi nam savetuju da napišemo i izgovaramo afirmacije na koje ćemo se usredsrediti i koje će nam pomoći da ostvarimo svoje želje. Pročitajte ih u galeriji ispod:

Sensa / Canva afirmacije mlad Mesec

 Izvor: Sensa