Energetski vampir je tip osobe koje imaju niske vibracije i koriste razna sredstva kako bi iscrpeli energiju drugih, istovremeno prenoseći drugim ljudima negativnu energiju. Ove ljude možete imati u svom okruženju, među kolegama, prijateljima, rođacima, komšijama, a svaki razgovor i susret sa njima može delovati iscrpljujuće po vašu energiju i raspoloženje.

Najčešće ih možete prepoznati po tome što ćete posle razgovora sa njima biti iscrpljeni, ne osećate se dobro, zbunjeni ste. To su osobe koje se stalno žale, sve im je negativno, skloni su da vas kritikuju čak i kada uradite nešto dobro. Tokom i nakon razgovora sa njima možete se osećati anksiozno, pesimistično i uplašeno.

Kako se onda zaštititi od energetskih vampira?

Pitali smo za savet Natašu Vukoje, praktičara Rekonekcije i Rekonektivnog isceljenja, učiteljicu Kundalini joge, spiritualnog coacha i trenera za lični razvoj. Mnogi Natašu znajus a društvenih mreža kao nekoga ko svakodnevno inspiriše i motiviše svoje pratioce i daje savete kako da živimo život srećno, ispunjeno, punim plućima. Nataša organizuje razne online radionice za lični razvoj, kurseve meditacije, kao i časove kundalini joge.

Na koji način možemo da smanjimo uticaj energetskihvampira na našu energiju i život - Nataša Vukoje poručuje Sensinim čitaocima:

"Postoji jedan jedini način. Nijedan energetski vampir ne može vama ništa da uradi ukoliko je vaša energija dovoljno jaka. Ko god dođe u vaš život sa drugačijom energijom od vaše, ukoliko ste vi dovoljno jaki i stabilni neće imati efekta na vas. Moj savet svima je da se ne bavimo energetskim vampirima nego da se bavimo sobom i svojom energijom. Što ste vi zadovoljniji, ispunjeniji, stabilniji u svojoj koži, nikada nijedan komentar ili energetski vampir neće moći da utiče tim intezitetom kao kada se osećate potpuno slabo, nezadovoljno, ili kada ste ljuti, neispunjeni. U tim situacijama ste podložni uticaju mnogih ljudi. Moj savet još jednom je da jačamo naše energetsko polje, a samim tim će u naš život da dođe onaj to treba i ko odgovara našoj energetskoj vibraciji."

Afirmacije Nataše Vukoje za obilje pročitajte OVDE, a ne propustite i njene smernice za čišćenjeaure.

Izvor: Sensa