Iako je teško objasniti kako intuicija, taj moćan instikt, zaista funkcioniše, sigurno ste bar jednom u životu osetili njen znak. Možda ste pomislili na neku osobu, a ona vas je upravo tada pozvala na telefon; želite da donesete odluku, ali vam osećaj u stomaku poručuje da nije sve kako treba itd.

Instuicija je naša unutrašnjamudrost, snažan stimulans koji nam može pomoći da odredimo neke parametre u karieri, ljubavi i životu uopšte. Međutim, intuiciju nije lako prepoznati, niti tumačiti. Mnogi su svoju intuiciju toliko potisnuli, da su taj osećaj skoro izgubili. Ipak, sve može da se vrati kroz intuitivnirazvoj.

Pošto nas intuciija upozorava, usmerava, poručuje šta se skriva u našem podsvesnom, pitali smo NatašuVukoje, Praktičara Rekonekcije i Rekonektivnog isceljenja i učiteljicu Kundalini joge, kojim signalima nam intuicija šapuće da smo na dobrom putu?

"Nema mnogo signala. Postoji osećaj u stomaku i osećaj koji vlada u nama. Često mešamo upravo te signale koje osetimo. Misleći da slušamo intuiciju mi donosimo odluke iz straha. Znaćemo da smo na pravom putu postavljajući pitanje sebi: "Kako se ja osećam u ovom trenutku?" Ukoliko se javi osećaj uzbuđenja, ushićenja, motivacije, da osetimo da nas nešto pokreće iznutra, uvek će to biti znak da smo na pravom putu, pogotovo ukoliko sledi neki novi korak."

Nataša Vukoje je i trener za lični razvoj i spiritualni vodič, ona svakodnevno motiviše, ohrabruje i osnažuje svoje pratioce na društvenim mrežama u cilju da se osećaju bolje, postanu najbolja verzija sebe i žive ispunjeni pozitivnom i prijatnom energijom. Nataša organizuje razne online radionice za lični razvoj, kurseve meditacije, kao i časove kundalini joge.

Kako možemo da pojačamo intuiciju i posvetimo se razvoju na tom nivou - pročitajte OVDE!

Izvor: Sensa