Ako je dovoljno ljudi posvećeno promeni svoje energije i promeni sebe, okupi se u zajednici, velikodušnosti, ljubavi, miru, jedinstvu i isceljenju, onda možemo zaista promeniti svet.

Implementacija promena i prihvatanje nove budućnosti

Šta podrazumevam pod 'energija promene'? Verovatno ste to već iskusili u nekom delu svog života – mogli ste da osetite onaj ključni trenutak kada ste doneli odluku da uradite nešto drugačije ili ste želeli da promenite nešto u sebi ili u svom životu.
To je trenutak kada shvatiš da se ništa u tvom životu neće promeniti... osim ako se ne promeniš.

Energija promene je povezana sa svešću; svest o novom putu. O mogućnosti nečeg većeg od osobe koja trenutno vi jeste ili života koji trenutno živite.

Kada uzmemo nameru i kombinujemo je sa energijom ili emocijom potrebnom za promenu, osvajamo telo, prostor i vreme. Nadilazimo poznatu prošlost i predvidljivu budućnost... i postaje moguće stvoriti potpuno novu budućnost. Znamo da se ova mogućnost može desiti jer osećamo da može. Vremenom to postaje dugoročna memorija... sećanje na novu budućnost.

To je energija promene. I jača je od bilo koje emocije koju osećamo; jača od svake misli koja se stvara u našem umu. Što više otelotvorujemo energiju iza naše odluke da se promenimo, to više prevazilazimo ukorenjene programe u mozgu ili emocije uslovljene u telu.
Mnogi od nas se sećaju gde smo bili, sa kim smo bili i šta smo radili kada smo odlučili da se promenimo. To je kristalno jasan trenutak u vremenu - i daje našem mozgu i telu obrazac nove budućnosti koja nam je moguća. Pojavljuje se kao kolektivna svest.

Sada razmislite o tome šta bi bilo moguće ako bismo ovo uradili kolektivno – ne radeći na svojim ciljevima kao pojedinci, već radeći na promeni u svetu. Zamislite šta bi moglo da se dogodi kada bi svako od nas shvatio da je deo celine – pa kada menjamo sebe, mi zapravo menjamo celinu.
Ako se dovoljno nas posveti promeni i povezivanju u celinu, mogli bismo zapravo promeniti putanju na kojoj se ovaj svet trenutno nalazi. Utelovljujući energiju promene zajedno, možemo stvoriti novu budućnost.

Ako ste ikada videli ogromna jata ptica kako se kreću, videli ste pojavu zajedničke energije. Stotine ili hiljade pojedinaca koji se spajaju u jedno biće; jedan organizam; radeći zajedno za veće dobro celine.

Svetu smo potrebni - svetu ste potrebni Vi

Kao zajednica, mi ćemo se kretati zajedno; u saradnji – umesto u međusobnom nadmetanju. U ljubavi ćemo se pridružiti. U znak zahvalnosti. U brizi, dobroti i radosti. U slobodi i nadahnuću.
A sve počinje u kreativnom centru - u srcu. Povezujemo se na dublji način, na višem nivou energije i kao veća svest, kada smo svi povezani sa svojim srcima. Ovo nam može omogućiti da pronađemo rešenja za sve probleme ovog sveta – probleme koji se stvaraju sa nižeg nivoa svesti (ili nesvesnosti).

To je ono što je svetu sada potrebno više nego ikada. Jedini način da u ovom kritičnom vremenu zaista počnemo da stvaramo promenu je da postanemo ta promena.
To znači da moramo biti otvorenog srca. I treba da proširimo svoje umove. Opušten u srcu; budan u mozgu. Možemo pokazati kako bi svet mogao da izgleda tako što ćemo postati.
A kada to učinimo, dajemo drugima dozvolu da učine isto.

Izvor: Sensa.hr

BONUS VIDEO: