Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oni su uvek uz nas: iskustvo žene koja priča sa anđelima

Poznati kao čuvari i vesnici ljubavi, anđeli su uvek tu da nas usmere i pokažu pravi put. Međutim, postoje ljudi koji mogu da komuniciraju sa njima, poput "šaptačice anđelima" Martine Tišljar Delić...

  Izvor: Foto: Profimedia

Martina Tišljar Delić je iz korena promenila svoj život kada je shvatila da može da komunicira sa anđelima. Naime, zagrebačka ekonomistkinja koju danas nazivaju šaptačicom anđelima radila je 10 godina u struci, ali Martina prihvata otkaz kao znak da se u potpunosti posveti putu koji su joj pokazali anđeli.

Iako su anđeli već u početku naših susreta najavljivali moje nastupe u javnosti tako što su mi pokazivali dvorane pune ljudi, ja sam bila previše paralizovana strahovima i nedostatkom samopouzdanja da bih tako nešto prihvatila. Trebalo mi je oko četiri godine nakon prvog susreta da se usudim da svoja iskustva podelim sa svetom i da to postane moja stvarnost.

Počela sam da organizujem prve radionice na kojima mi nije bilo najlagodnije da pričam kako komuniciram sa anđelima, a danas su iza mene uspešne Anđeoske konferencije na kojima je prisustvovalo više od 100 ljudi, kao i brojna predavanja na kojima sam prenosila priču o itekako mogućem i stvarnom prijateljstvu s anđelima.

Kako da zatražite pomoć od anđela i upoznate srodnu dušu

Moj prvi susret s anđelom dogodio se slučajno, pre desetak godina u mojoj spavaćoj sobi. Odmalena sam verovala u njihovo postojanje i osećala prisustvo "nečega", ali nikad kao tada. Spremala sam se na spavanje kad se u jednom trenutku sve oko mene počelo menjati, zidovi su nestali, sve se proširilo, promenile su se boje. U prvi mah me uhvatio strah pa sam automatski počelad da se molim, a onda se pojavio veliki anđeo u bleštavom svetlu sa mačem u ruci i sav strah je nestao.

Bila je to vizija, bez poruke. Naknadno sam saznala da je to bio arhanđel Mihael. Tri sam dana bila u stanju proširene svesti, sve je bilo lepše, snažnije, životnije, osećala sam lakoću postojanja, strast prema životu, veliku radost, gotovo euforiju, čak su mi i boje izgledale jarkije. Sve je imalo nekog smisla, nisam imala pitanja, jednostavno sam uživala u svemu što jesam i svemu što jeste. Međutim, nešto kasnije počela sam da sumnjam u svoj zdrav razum jer nije baš najlakša stvar na svetu prihvatiti da ti se u sobi pojavi anđeo.

Iako nisam mislila da ću to ikome ispričati, svoj sam susret prepričala sada pokojnom prijatelju koji je bio psiholog, jedna od rigidnijih osoba koje sam poznavala. Potpuno me iznenadilo njegovo oduševljenje i bio mi je velika podrška. Osim njegove podrške, u moj su život počeli da ulaze različiti ljudi, situacije i knjige putem kojih sam saznala da u tome nisam sama.

Nakon prve vizije, usledile su druge, arhanđela Gabrijela, ličnog anđela čuvara Skarabeja, Leonore, Jozefine... Najčešće ih vidim kao svetlost, ona se otvara, preliva i uvek je snažna. Toliko su lepi da nema dovoljno reči da ih opišem.

Anđeli pomažu pri izboru partnera: 5 najčešćih pogrešnih uverenja o srodnim dušama

Androgini su, neki se pojave s krilima, neki ne, iako ja verujem da imaju krila kako bi nas mogli bolje da zagrle. Osećam njihove dodire, prisustvo, čujem ih. Njihove su poruke vrlo specifične, ali ponekad nam ne moraju odmah biti jasne. Na primer, jednom mi je anđeo rekao da ne žurim kući pa sam odložila kretanje, a onda me je zaustavila policija zbog prebrze vožnje. Srećom, prošla sam uz opomenu, a onda sam se nasmejala i zamolila anđele da drugi put kažu: "Vozi polako!", puno je jasnije.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj