Ljubavje sila koja nas ispunjava i pokreće - ona je naša zvezda vodilja i sastavni je deo naše životne misije.

To ne mora biti samo romantična ljubav, već ljubav prema samome sebi, ljubav prema prirodi, životu, bliskim ljudima - ljubav prema svemu i u svemu.

Platonska ljubav: 4 znaka otrivaju da li ste u platonskom odnosu

Postoje ljudi koji smatraju da im ljubav nije potrebna, ali njihova zabluda se prezentuje u tome da oni skrivaju ljubav u sebi, zaključavaju je duboko u svom srcu i onda bacaju ključ. Najčešće su ovo osobe koje su u emotivnim odnosima prošle kroz razočaranja i neke emotine rane.

Bez obzira koliko odbacivali ljubav, ona je nepredvidiva. Dešava se iznenada, kao prirodne nepogode i okolnosti. Obično pogađa naše srce kao zemljotres i sve više počinje da izlazi iz nas kao lava iz vulkana.

Ona može da pogodi srž našeg bića i učini da ceo naš život zasvetli posebnim sjajem.

Ljubav nikada ne umire, ona večno živi u srži našeg bića.

Sve oko nas satkano je od energije, a tu energiju čine i vibracije ljubavi. Dakle, kada uronimo u ljubav, kada se prepustimo njenim talasima, mi vibriramo na višoj frekvenciji. Takve vibracije šire se celim svetom i čine da budemo jedno - zajednica čiji članovi mogu imati bezbroj razlika, ali jedno im je zajedničko, a to je LJUBAV.

OVAKO ĆEŠ UPOZNATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA: Vaš susret je odavno zapisan u Univerzumu

Svuda oko nas nalaze se izazovi, iskušenja i prepreke u vidu negativne energije. Takve negativne vibracije ugrožavaju naš put ljubavi, našu svetlost iznutra. Zato je važno da ih otpustimo i napravimo štit oko njih.

Umesto da se fokusirate na negativnosti, pokušajte bar 5 minuta dnevno da se usredsredite na vibracije ljubavi. Počećete da uočavate velike promene u svom životu.

Kada će vam se dogoditi prava ljubav: ovu grešku više ne smete da ponavljate

Ljubav je nešto najvažnije u životu. Ljubav smo MI. Ljubav si TI. Ljubav je ceo SVET.

Bez obzira da li ste trenutno u romantičnoj vezi ili da li tražite partnera, kao i bez obzira koliko ste u ljuabvi imali negativnih iskustava, počnite da se fokusirate na dela i aktivnosti koja šire ljubav, bar jednom dnevno, i frekvencija ljubavi u vašem srcu će se povećati i pomoći vam da pronađete apsolutnu sreću.

Izvor: Lovesensa