Zabluda je da muškarci ne pokazuju emocije i znakove ljubavi. Kada vas iskreno vole, pravi muškarci će znati kako da otvore srce i pokažu koliko mu značite.

Evo kojih 5 stvari muškarac radi kadaje iskrneo zaljubljen:

1. Želim da te saslušam

Uvek ga zanimna ono što imate da kažete i spreman je da vas sasluša u svakoj situaciji. Ovo je komunikacija u klojoj se koristi jezik ljubavi. Kada imate naporan dan na poslu ili ste u dilemi, on je tu da vas čuje i pomogne vam da donesete dobru odluku.

2. Ponosan sam na tebe

Kada vas voli, muškarac će vam sigurno reči da je ponosan na vas. Ponašaće se prema vašim postignućima kao da su njegova. Zaista, po njegovom razumevanju, sada ste s njim jedinstvena celina. U tako bliskim odnosima nema konkurencije, postoje samo zajedničke pobede. 

3. Pomoći ću ljudima koje voliš

Spreman je da pomogne članovima vaše porodice i prijateljima. Razume da će vas rešavanje problema vaših najmilijih učiniti srećnijim. Radi vaše sreće i duševnog mira spreman je da posveti svoje vreme i trud vašim dragim ljudima.

4. Želim da u budućnost zajedno...

Zaljubljeni muškarac definitivno će napraviti planove za zajedničku budućnost. I upravo je to pokazatelj da je konačno upoznao nekoga sa kim uvek želi da bude blizak.

5. Zajedno možemo pobediti svaki izazov

Kada vas muškarac voli vaše pobed epostaju zajedničke, ali isto tako i porazi. Zajedno uživate u svetlim danima, ali se zajendo i suočavate sa olujama. Muškarac koji vas voli pružiće vam podrđšku i kada je najteže i dati vam janso do znanja da će uvek biti uz vas.

Da li ste u ovim izjavama pronašli osobine svog partnera? 

 Izvor: Sensa