Suđeno nam je da se sretnemo sa nekim ljudima, jer svaka osoba koju pronađemo na svom životnom putu nije tu bez razloga.

Kako da znate da vam ljubav ili osobu koja vam je suđena donosi karma? Da li možete da prepoznate dolazak karmičke ljubavi koja će vam promeniti život?

Ova 4 znaka pokazuju da vam karma donosi ljubav:

1. Neobjašnjiva privlačnost prema stranc - To je onaj osećaj kada nekoga tek upoznate, ali imate osećaj kao da se znate godinama. Ova osoba vas na neopisiv način pprivlači, želite što više vremena da provedete sa njom. Prema karmi, to može biti suprug, prijatelj ili poznanik iz prethodnog života.

2. Nekontrolisane emocije - Neverovatan emotivni naboj oseća se između vas i ove osobe. Moguće je da ćete splet različitih emocija doživeti odjednom - ljubomoru, strast, ljubav. Susret sa karmičkim partnerom izaziva snažan izliv emocija. Nemoguuće je kontrolisati ova osećanja.

3. Brzi razvoj odnosa - Nekontrolisana privlačnost vas vuče jedno ka drugom, želite da budete zajedno, da živite zajedno. Iz tog razloga, karmički odnosi se formiraju vrlo brzo - nakon nekoliko meseci, par može čak odrediti datum venčanja.

4. Snovi - Partner je sa vama čak i u snovima. Sanjate ga, vaš odnos, reči koje izgovara, njegov miris. Čak i ako raskinete, karmički odnosi se vraćaju u snovima kako bi vas podsetili na neke važne lekcije, naučili vas, povukli u određenom smeru života.

Iako susbonosni, karmički odnosi mogu da budu teški, puni konflikata, svađa, nerazumevanja. Takvi odnosi se završavaju teško i emotivno bolno, jer partneri ne mogu da se razdvoje, a ne znaju kako da reše problem. Samo oni koji nauče da pređu prepreke, prihvate karmičku lekciju i potrude se, mogu učiniti da ova veza uspe.

Izvor: Sensa