Kada upoznamo osobu koja nam se dopada, razmenimo sa njom zajednička mišljenja, osetimo varnice i romantičnevibracije, počinjemo polako u svom umu i srcu da vizualizujemo naš odnos. A onda se pojave očekivanja. Međutim, izreka da su očekivanja i razočaranja blisko povezani zaista može biti tačna.

Očekujete poziv na sastanak, možda se ohrabrite i sami da se javite, ali ne dobijate odgovor - zašto je to tako? Jedna od najvećih grešaka koju mnogi prve jeste da počinjete da tražite nedostatke i mane kod sebe. Donosimo vam 4 mogućih razloga zašto još uvek niste dobili poziv:

1. On je već u vezi - Otvorenost u razgovoru sa osobom koja vam se dopada može se pogrešno protumačiti. Ljubaznost se može pomešati sa romantičnim vibracijama, ali postoji rizik i da ste naišli na osobu koja je uprkos vezi sklona flertu. U ovakvoj situacciji je i bolje što niste nastavili odnos. Zaslužujete nekoga ko je iskren.

2. Igra igre - Muškarci, kao i žene, ponekad se plaše da ne ispadnu previše nametljivi i zainteresovani, zbog toga prave pauzu u komunikaciji. Moguće je da čeka pravi trenutak, ali svakako bi iskrenost i otvorenost kada je reč o emocijama učinila da niko ne čeka i da se oboje osećate prijatno.

3. Sumnja u sebe - Osobe koje imaju manjaksamopouzdanja, teško se odlučuju da naprave prvi potez. Moguće je da se plaši da će biti odbijen ilineshvaćen. Ako osećate povezanost i dopada vam se, zašto vi ne biste napravili prvi korak. Ništa ne možete da izgubite.

4. Jednostavno se niste povezali - Postoji rizik da niste osoba koja mu se dopada i da vas ne vidi zajedno. To nije razlog za očajavanje, već šansa da se posvetite sebi, razvijate ljubav prema svom biću i osvestite da je prava ljubav neko ko vam uzvraća emocije i želi da se zajendo sa vama razvija, korača kroz život.

Može biti mnogo razloga zašto se muškarac ne javlja, ali to ne znači da treba neprestano da gledate u telefon i čekate da dobijete poruku. Ako ne možete da se oslobodite ovih misli, onda odbacite sumnje i pozovite ga sami. Na ovaj način ćete se osloboditi išćekivanja i negativnih i opsesivnih misli. Život se dešava sada i ovde, ne stvarajte u umu projekcije onoga što će biti. Živite u sadašnjem trenutku i aktivirajte se za ono što želite,i nema mesta za razočaranje. Svako iskustvo je dragocena lekcija!

Izvor: Sensa