Kada sretnete svoju srodnu dušu, dešava se nešto magično, neopisivo, nešto što samo srce može da oseća. To je neverovatan trenutak kada prvi put pogledate jedno drugom u oči, kada osetite sve iznutra kako gori, menja se, podstiče vas da otvorite srce i odmah izrazite sva osećanja. A u njegovim očima vidi se posebna iskra, ona koja govori da je ovaj odnos više od privlačnosti, uzbuđenje, strasti i igre hormona.

Kada prvi put sretnemo ljubav svog života, gledamo se oči u oči, doživljavamo jendo novo i nepoznato iskustvo. Blizanačke dupše se lako prepoznaju, pogled sve otkriva. U očima se prepoznaje da su se celog života tražili. Imaju osećaj da njihove oči gledaju svet istim očima,d a znaju sve jedno o drugom, iako se nikada ranije nisu ni sreli. Oči u oči, duša ka duši, osećamo unutrašnjimir, oslobađamo se strahova i blokada, imamo osećaj da smo baš tamo gde želimo, gde pripadamo.

Kroz taj kontakt očima teče energijea ljubavi i povezivanja, toliko snažna da se privlačite poput magneta. To je vrsta ljubavi koja se događa jednom u životu. Vaš pogled oči u oči može trajati par sekundi, ali vama će ispričati celu priču, pokazati da ste konačno pronašli nekoga koga ste tako dugo čekali.

Postoji još puno signala koji pokazuju da ste upoznali svoju srodnu dušu, ali pogled može rastopiti srca, učiniti da se naježite i poželite da taj trenutak traje večno. Ne morate izgovoriti reč, vaša srca vas spajaju, a oči govore - Uvek sam znala da postojiš.

"Srodna duša nije pronađena. Srodna duša je prepoznata." - Vironika Tugaleva

Izvor: Sensa