Ljubav ne poznaje granice i pravila, ponekad imamo idealnu sliku osobe u glavi, a onda se pojavi neko potpuno drugačiji sa kim srce počinje da nam treperi na istoj frekvenciji. Ne postoji univerzalni recept za zaljubljivanje, ali psiholozi tvrde da određene osobine mogu posebno da privuku pažnju.

Saznajte u koje dve osobine se muškarac najpre zaljubi i želi takvu osobu kraj sebe:

1. Sreća - Osobe koje su pozitivne, nasmejane, imaju pozitivnu perspektivu i trude se da budu optimistični čak i u negativnim situacijama, svakako su privlačniji od optimista, tvrde istraživanja. Žena koja zrači srećom širi lepu energiju koja osvaja, u njenom društvu se osećate prijatno. Sreća emituje jedinstvene vibracije koje vas podstičud a kažete - "Želim ovu osobu kraj sebe!"

2. Samopouzdanje - Samouverene žene su samouverene, ne plaše se da podele svoje mišljenje i žive život punim plućima. One su nezavisne, znaju šta žele i razvijaju ljubav prema sebi. Takve žene ostavljaju trag u životu muškarca, one su svoje i verne sopstvenoj prirodi. Ne menjaju se zbog drugih, a u odnosu sa njom očekuje vas stalni razvoj. Ona teži odnosu u kojem su dve osobe dosledne sebi, a međusobno se podržavaju i podstiču da budu još bolje.

Rad na sebi i razvijanju ovih osobina doneće vam uspeh ne samo na ljubavnom planu, već može podstaći poboljšanje na polju karijere i povoljno uticati na mentalno zdravlje i kvalitet života.

Izvor: Sensa