Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

4 MANJE OČIGLEDNA ZNAKA DA STE SRELI SRODNU DUŠU: Tajni signali koji ukazuju na snažnu emocionalnu povezanost dve osobe

Koja 4 znaka pokazuju da ste sreli srodnu dušu - manje očigledni siganli koji pokazuju da ste sa nekim duboko misaono i emotivno povezani!

 4 znaka pokazuju da ste sreli srodnu dušu. Izvor: Shutterstock

Kroz razne susrete upoznajemo ljude, ali upoznajemo i sebe, zajedno se menjamo, rastemo, učimo. Neki susreti su više od prijateljstva i roamntičnih varnica. Oni su retki, posebni, kada se među osobama oseća snažna povezanost i energija. To je susret sa srodnom dušom.

Srodnim dušama se uglavnom smatraju osobe koje su međusobno slične, ali, pored toga, u ovoj vezi se oseća posebna opuštenost i udobnost. Kompatibilni ste, ovo je odnos pun poverenja, razumevanja i duboke emocionalne vezanosti.

Saznajte koji ne tako očigledni zanci pokazuju da ste sreli srodnu dušu:

Vaše misli, osećanja i emocije su slične - Slično reagujete na iste događaje i situacije. Često poznajete emocije i osećanja jedni drugih bez potrebe da ih pitate ili saopštavate. Takođe, kada ljudi imaju tako duboku povezanost, mogu imati snažan uticaj na raspoloženje jedni drugih.

Da li često vidite ovu osobu u svojim snovima? Nakon buđenja, sećate se da ste sanjali o toj osobi. Snovi su produkt naših misli i podsvesti. Ono što nam je na umu, čak i nesvesno, može se manifestovati u snovima. Ukoliko često sanjate određenu osobu, to može da znači da razmišljate o njoj, da je ostavila važan utisak na vas.

Dopunjavate rečenice jedno drugom - Toliko ste bliski da bukvalno znate misli druge osobe. Često vam je lako da završite misao sagovornika, jer unapred pogađate šta želi da kaže. Ovo može biti znak telepatije, ali i dokaz da imate slična razmišljanja i interesovanja.

Primećujete li čudne slučajnosti? Na primer, počnete da primećujete šare, slike, brojeve ili druge stvari koje vas podsećaju na određenu osobu, a zatim se sastajete sa tom osobom. Poznata vam je izreka - "Kakve su ti misli, takav ti je život". Naše misli se materijalizuju, često njima privlačimo određen stvari i događaje u život, pa tako i srodnu dušu. Ukoliko razmišljate pozitivno o susretu sa srodnom dušom, moguće je da ćete ovakvu relaciju i ostvariti.

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj