Kako biste privukli muškarca sa pravom muškom energijom, važno je da radite i na svojoj ženskoj energiji. Muškarac koji oličava pravu energiju je prodoran, pouzdan, odlučan i stabilan. U vezi preuzima svoju mušku ulogu i istovremeno vodi računa o potrebama žene, što stvara osećaj sigurnosti.

Takve muškarce privlače žene koje su i same u zdravoj ženskojenergiji. Evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da privučete pravog muškarca sa zdravom energijom u svoj život:

1. Budite otvorenog uma
Muškarac želi ženu koja će ga prihvatiti. Ne želi ženu koja ga osuđuje, sumnja u njega, ili se takmiči s njim! Zato budite otvoreni, ne donosite prebrzo zaključke, ohrabrite voljenu osobu, zajedno se razvijajte i međusobno savetujte.

2. Izrazite svoju ženstvenost
Razvijajte svoju ženstvenost i negujte vlastitu žensku energiju. Radite na svojoj ličnosti, autentičnosti i negujte pravu prirodu. Dođite u kontakt sa svojom ženstvenošću i pobrinite se da istaknete ono što zasita jeste.

3. Ojačajte svoje komunikacijske veštine
U vezama je neophodna dobra i jasna komunikaciju. Važno je da otvoreno govorito o onome što osećate i šta vam je potrebno. Partneri ne mogu međusobno da čitaju misli, zato je važno da istakente ono što mislite i tako otvorite put do njegovog srca.

Izvor: Sensa