Ponekad je osobama teško da verbalno izraze svoja osećanja i kažu "volim te".... ali potencijačni partner ima druge, mnogo lepše načine da nam pokaže da mu je svim srcem stalo. Naučite da obratite pažnju na to kako komunicira sa vama jer vam je, najverovatnije, mnogo puta rekao da vas voli, a da nije upotrebio ove magične reči.

Kako ti kaže da te voli, a da ti ne kaže da te voli?

1. Kada ti kaže "ponosan sam na tebe"

Kada vam je poslednji put rekao da vas ceni i da je ponosan na vas? Pa, onda je hteo da znate da ste mu važni i da vas voli.

2. Kada učini nešto lepo za vas

Razmislite o svim slučajevima kada ste osetili da je učinio nešto za vas svim srcem. Možda vas je sačekao kod kuće sa vašom omiljenom hranom, možda vas je iznenadio nekim putovanjem ili vas je iznenad apoljubio u čelo pred spavanje id ao vam šolju bele kafe... Ukoliko čini male stvari svakodnenvo koje vas čine srećnom, onda je to ljubav.

3. Kada vam kaže da možete računati na njega kada imate problem

Biti u zaista posebnoj vezi znači imati nekoga ko će vas podržati kada vam je teško i osećate se kao da više ne možete izdržati. Imati nekoga ko bira da bude sa vama ne samo u dobrim, već i u lošim vremenima, i ko vam pokaže da je tu kada život postane težak.

4. Kada kaže "Pošalji mi poruku kada stigneš [na odredište]"

Ako to uradi, želi da zna da ste bezbedni i da ste bezbedno stigli na odredište. Činjenica da proverava da li ste dobro je gest koji radi samo neko ko misli na vas. I neverovatno je lepo znati da postoji neko na ovom svetu ko želi da se brine o vama.

5. Kad vas pogleda ne govoreći ništa

Da li ste ga uhvatili kako gleda u vas dok ste radili svakodnevne, obične stvari po kući? Pa, u ovakvim trenucima mu je srce govorilo da vas voli. To su oni romantični i nežni trenuci kada vam se pogledi ukrste i govore više od reči.

6. Kada sa vama pravi buduće planove

I ne samo da sa vama pravi planove za budućnost, već ste i vi u svim planovima koje on pravi.

(Sensa)

KOJA JE TAJNA ZA DUGOVEČAN BRAK? Verovali ili ne, jedna od bitnijih stavki je da naučimo DA SE SVAĐAMO S PARTNEROM! (VIDEO) Kurir TV