Nekim osobama je teško da verbano izraze svoja osećanja, ali svima nam je poznato da dela govore više od reči "volim te". Postoje signali kojima partner ili osoba koja vam se dopada jasno poručuje da mu je stalo do vas. Možda nije otvoreno rekao da vas voli, nije upotrebio magične reči, ali njegovi postupci čine da se osećate voljeno.

Evo kojih 6 znakova pokazuju da mu se dopadate možda više nego što mislite:

1. Kada kaže "ponosan sam na tebe" - Ove reči u zdravim partnerskim odnosima postoje svakodnevno. To je važan vid motivacije i podrške, podsticaj partnera da nastavite dalje i budete ono što jeste. Pokazuje da je ponosan na vaše uspehe, promene, na ono ko ste vi zapravo.

2. Kada učini nešto lepo za vas - Razmislite o svim slučajevima kada ste osetili da je učinio nešto za vas svim srcem. Možda vas je sačekao kod kuće sa vašom omiljenom hranom, možda vam je napravio sastanak iznenađenja, pomogao vam da završite svoje obaveze, iznenadio vas kartama za koncert omiljenog izvođača, skuvao vam kafu i doneo u krevet... Ako svakog dana radi male stvari koje vas raduju, onda to zaista može biti ljubav.

3. Kada vam kaže da možete računati na njega kada imate problem - Biti u zaista posebnoj vezi znači imati nekoga ko će vas podržati kada vam je teško, nekoga ko će vas držati za ruku u najsrećnijim trenucima, ali još jače i kada se pojave nevolje. Imati nekoga ko bira da bude sa vama ne samo u dobrim, već i u lošim vremenima, i ko vam daje snagu i radost kada život postane težak - to je zaista blagoslov.

4. Kada kaže "Pošalji mi poruku kada stigneš [na odredište]" - Ovo govore ljudi koji vas vole, brinu o vama i koji žele da znaju da ste bezbedno stigli na odredište. Činjenica da proverava da li ste dobro je gest koji radi samo ako je zaljubljen u vas. I neverovatno je lepo znati da postoji neko na ovom svetu ko se na taj način brine o vama.

5. Kada vas pogleda ne govoreći ništa - Pogled često pokazuje emocije koje se skrivaju ispod površine. Možda ste primetili kako vas gleda dok radite uobičajene stvari. Možda baš u tom pogledu možete da vidite priznanje ljubavi.

6. Kada sa vama pravi buduće planove - I ne samo da on sa vama pravi planove za budućnost, već ste i vi u svim planovima koje on pravi. Samo osoba koja vas voli zamišljaće vas nekoliko godina unapred u svom svetu. Kada kreirate zajedničke planove za budućnost to već može da znači da je veza na višem nivou.

Izvor: Sensa