Afirmacije su pozitivne fraze, rečenice ili izreke koje nas motivišu, podižu samopouzdanje i optimizam, podsećajući nas da je žviot mnogo jednostavniji i lepši ako stvari posmatramo iz svetlije perspektive. Izgovaranjem afirmacija ne stvarate magiju i neće se dogoditi čudo, ali ćete sebe ohrabriti svakodnevno da budete najbolja verzija sebe, da budete svoji i da osvestite da možete da ostvarite vlastite snove.

Donosimo vam 3 zanimljive kartice sa simbolima, a iza svake se krije afirmacija. Izaberite jednu karicu i pročitajte pozitivnu afirmaciju za srećan 27. april 2023. godine.

Ako ste izabrali karticu broj 1 - Verujem u svoju sposobnost da stvorim bolju budućnost za sebe. Preuzimam punu odgovornost za svoje prethodne odluke. Otpuštam negativne, štetne misli i navike.

Ako ste izabrali karticu broj 2 - Imam hrabrosti da prepoznam svetlost u sebi. Ja sam sposoban da se oslobodim rana iz prošlosti. Ja sam biće ljubavi, saosećanja i mira. Verujem sebi da ću izgraditi bolju budućnost.

Ako ste izabrali karticu broj 3 - Cenim sebe što sam naučio sve dobre stvari iz prošlosti. Otpustio sam sve barijere i prepreke koje mi stoje na putu do uspeha. Otpustio sam sve negativne misli koje su uticale na moju prošlost. Verujem fazama života i sa lakoćom oslobađam prošlost.

Izvor: Sensa