Kad biste samo znali kakve je divne planove Univerzum pripremio za vas, samo treba da vežbate strpljenje. Kako se godina približila kraju, vreme je da razmislimo o ovom poglavlju naših života tokom proteklih 12 meseci. Za one koji su patili zbog ljubavi i još imaju slomljeno srce, važno je da znaju da nisu sami. Iz tog iskustva možete da ponesete i naučiti važne lekcije koje će vam pomoći da napredujete do naše prave srodne duše. Svako proživljeno iskustvo, ma koliko teško, slomljeno srce nosi sa sobom vredne lekcije koje mogu oblikovati našu budućnost i ojačati nas. Evo 7 moćnih poruka koje treba da čujete tokom ovog perioda:

1. Ljubav prema sebi je najvažnija stvar

 Pre nego što tražite ljubav u drugim ljudima, važno je da negujete dubok osećaj ljubavi prema sebi. Prihvatite sebe onakvima kakvi jeste i naučite da volite sebe bezuslovno.

2. Bol je privremen

Da, užasno boli, ali važno je zapamtiti da bol neće trajati večno; ona je privremena u životu. Vreme ima neverovatnu sposobnost da leči rane i svakim danom ste sve bliži boljoj budućnosti.

3. Prihvatite promenu jer vas čini boljim

Promena je neizbežna i ponekad je upravo ono što nam treba. Prihvatite priliku za lični rast i transformaciju koja često prati kraj veze pune ljubavi.

4. Naučite da se oslobodite prošlosti

 Ne zadržavajte se na prošlosti jer ona samo ometa vaš napredak. Naučite da se oslobodite tereta prošlostii napravite siguran korak ka emocionalnoj slobodi.

5. Verujte u svoj život

 Verujte da se sve dešava sa razlogom. Sve u svoje vreme. Čak i kada vam se čini da ništa više nema smisla, verujte da će se prava osoba pojavitiu vašem životu kada za to dođe vreme.

6. Pronađite svoje strasti

 Preusmeravanje energije ka vašim snovima, strastima i interesima može biti terapeutski način da vas vodi ka vašoj budućnosti i isceljenju. Usredsredite se na ono što volite da biste pronašli svoj osećaj svrhe i ispunjenja.

7. Okružite se pozitivnim ljudima

 Ljudi oko vas su veoma važni u isceljnju duše jer značajno utiču na vaš mentalitet. Dakle, okružite se lepim, optimističnim, pozitivnim dušama koje vas podržavaju i podstiču vaš lični rast i blagostanje.

Pročitajte još i 15 REČENICA KOJE PRIVLAČE BOLJI ŽIVOT - IZGOVARITE IH SVAKOG DANA: Prvo naglas i pred ogledalom - imaju čudesnu moć!

BONUS VIDEO:

Psiholog o raskidu Instagram/stevovic_andjela

 Sensa/M.D.