Kao i mnogi drugi aspekti ljubavi i romantike, hemiju je isto teško opisati i objasniti. Neki to prepoznaju kao lakoću i udobnost u blizini druge osobe. Za druge se to registruje kao da se smeju istim stvarima, ili čak dovršavaju jedno drugom rečenice.

Dok se kompatibilnost odnosi na to koliko su vaše ličnosti, interesovanja i vrednosti usklađeni, hemija je uvek neuhvatljiva iskra. Postoje načini da se otkrije snažna hemija. Kada odete sa nekim na dejt, povedite računa o ovim znakovima.

1. Možete razgovarati satima

Osećate se kao da vam nikad ne ponestane stvari o kojima možete razgovarati? Onda verovatno imate neverovatnu hemiju. Razgovor je poput plesa, da bi ostao privlačan, svaka osoba mora da uloži jednak napor da održi zamah. Ćaskanje satima i satima bez dosade sugeriše da ste otkrili ritam i da ste sinhroni.

2. Kontakt očima je intezivan i prodoran

Održavanje kontakta očima sa nekim može izazvati snažan osećaj emocionalne povezanosti. U stvari, istraživanja su pokazala da zajednički pogled može dovesti do toga da se trenutno osećate bliže strancu.

Kako kažu, oči su prozori duše, pa ako je kontakt očima sa vašim partnerom posebno intenzivan to može da ukazuje na izuzetnu privlačnost.

3. Tišina nikada nije neprijatna

Sledeći put kada vi i vaš partner idete na večeru ili se vozite, primetite kako sigurno zatišje u razgovoru. Da li se osećate opušteno? Ili osećate pritisak da nastavite razgovor? Ako vam je tišina apsolutno u redu to sugeriše na izvesnu udobnost jedno s drugim što može biti znak da postoji hemija.

4. Veoma lako flertujete i osećate se kao da se poznajete ceo život

Flert i i hemija idu ruku pod ruku. Ako ne morate mnogo da se trudite da flertujete jedno sa drugim, onda verovatno imate neverovatnu hemiju i privlačnost, poručuju sa sajta Best life.

Da li ste ikada bili na samo nekoliko sastanaka sa nekim, ali ste se osećali kao da osobu poznajete godinama? Ljudi obično koriste frazu „Osećam se kao kod kuće“ da izraze snažnu povezanost koju osećaju sa nekim. Udobnost i sigurnost je usko povezana sa hemijom prema stručnjacima.

5. Magnetski privlačite jedno drugo

Kada uočite osobu koja vam se dopada čak na drugoj strani hodnika ili ulice, odmah trčite kod nje u zagrljaj. Ova vrsta magnetnog privlačenja prema nekome je istinski pokazatelj da imate hemiju sa nekim.

Pročitajte 10 najlepših citata za dan zaljubljenih.

BONUS VIDEO:

CELU SOBU NAPUNIO CRVENIM RUŽAMA! Luka Jović iznenadio Sofiju za 31. ROĐENDAN, oborio je s nogu! KAKVA ROMANTIKA Instagram/sofijamilo

Sensa/A.S.