Odgovorite na ova pitanja i saznajte da li ste vi i vaš partner spremni da svoju vezu podignete na viši nivo i da stupite u brak. Ovaj test se može uraditi pojedinačno ili u paru, piše sajt Click pentru femei.

Dakle, da li ste spremni da kažete 'da'? Odgovorite sa da na sledeća pitanja, koja je osmislila psiholog Lisa Kaplin, i saznajte odgovor. Ako ste bar na jedno pitanje odgovorili sa „ne“, potrebno je da poboljšate taj aspekt svog života kao para.

Test koji vam govori da li ste spremni za brak

  1. Da li je veza prošla fazu "leptirića u stomaku"? Koliko god ovaj period bio lep, on ne traje večno, i oba partnera moraju biti svesna toga.
  2. Imate li više od 25 godina? Mozak nije u potpunosti razvijen do 25. godine, kažu naučne studije. Dakle, ako još niste dostigli te godine, možda ćete kroz neki period zažaliti zbog odluka koje ste doneli tada.
  3. Da li otvoreno govorite o svojim problemima? Svaki partner primećuje probleme u vezi, a njihovo rešavanje je od suštinskog značaja.
  4. Da li ste spremni da prihvatite svog partnera kakav jeste? Nada da ćete promeniti partnera u budućnosti osuđena je na neuspeh. Zato ili prihvatite ga prihvatite ili prekinite vezu.
  5. Da li ste razgovarali o mogućnosti da imate decu? Šta je sa ulogom religije u vašem životu? Čini se da ovi problemi često dovode do svađe u partnerskom odnosu.
  6. Da li znate kako će vam biti podeljene finansije i odgovornosti? Iskrena diskusija o ovim pitanjima je ključna za bračnu harmoniju.
  7. Možete li da se zamislite sa svojim partnerom u starosti? Da biste ostali zajedno na duge staze, morate da uživate u društvu jedno drugog.
  8. Da li ste vodili iskren razgovor o intimnosti i vernosti? Ako ne, potrebno je razgovarati o ovim pitanjima pre braka.
  9. Šta najviše cenite u životu? U braku, partner mora biti spreman da podrži drugog u postizanju svojih ciljeva i snova.

Saznajte koja 3 znaka otkrivaju da li vas muškarac zaista voli.

BONUS VIDEO:

REČ PSIHOTERAPEUTA O IZBORU PARTNERA: To je složena stvar! Evo šta vam treba za stabilnu vezu Kurir televizija

 Sensa/A.S.