DA LI MISLI NA VAS - OBRATITE PAŽNJU NA OVE DISKRETNE SIGNALE: 5 znakova koji ukazuju na to da je zaljubljen u vas

Evo kako možete da znate da li osoba koja vam se sviđa misli na vas

Shutterstock

Da li ste se ikada zapitali zašto ne možete da izbacite određenu osobu iz glave? To je zato što fizički i emocionalno osećamo energiju druge osobe, njene emocije, raspoloženje...Emocionalna veza sa drugom osobom je nevidljiva i neobjašnjiva, često nelogična, ali tim dvema dušama jedina moguća. Vi postajete jedno, tako da čak i kada niste blizu, osećate da li je on srećan ili tužan. Ovakva emocionalna komunikacija postoji van vremena i prostora. Znajući ovo, na osnovu nekoliko znakova možemo znati da li osoba s kojom još uvek nismo u vezi, ali nam se dopada, misli na nas i oseća isto kao i mi: 

1. Sanjali ste ovu osobu

Pošto smo svi energetski povezani jedni sa drugima, činjenica da vam je „došao“ u san znači da često mislite na njega, tj.stalno vam je u mislima, pa i u vašoj podsvesti. To može da znači da i on stalno misli na vas i na ovaj način pokušava da vas kontaktira. On oseća snagu vaših misli kao što i vi osećate snagu njegovih.

2. Neočekivani nalet emocija

Zamislite da se lepo zabavljate, a onda kako vas neočekivano na delić sekunde uhvati neshvatljiva tuga i plače vam se. U takvim okolnostima skoro sto odsto ćete pomisliti na osobu koja vam se sviđa. Ako vam se tako nešto desi, vrlo je verovatno je da i ona u tom trenutku misli na vas.To je zato što osećate energiju jedno drugog.

3. Osmeh

Obratite pažnju šta prvo radite kada sretnete nekog ko vam je drag. Najčešće se prvo instinktivno široko osmehnete. Slično se dešava i kada neko pomisli na vas. Vi u tom trenutku radite nešto potpuno desetno, ali iznenada vam se pojavi osmeh na licu. Ako je ta osoba prvo mislila na vas, a zatim vas srela na ulici, u prodavnici ili bilo gde drugde, neće vas gledati na uobičajen način. Ukoliko je razmišljao o vama, doživeće unutrašnji osećaj sreće, a taj osećaj će se manifestovati u osmehu dok razgovara sa vama. Ovo ćete lako uičiti jer čak i da pokušava da sakrije, neće mu poći za rukom.

4. Često vam je u blizini

Kada neko često misli na vas, njegova podsvest će uvek želeti da budete u njegovom vidnom polju, da mu budete blizu. Iz tog razloga, želeće da zna čime se bavite, sa kim provodite vreme i sa kim se družite. stalno , da vas kao slučajno sreće u kraju gde živite ili ako radite u istoj firmi u hodniku, liftu... Naći će se nekim poslom samo da bi vas sreo. Možda u tom slučaju neće direktno gledati u vas, ali želi da vam bude blizu i da vi to primetite.

5. Razgovara s vašim prijateljima

Znaćete da li osoba misli na vas i da gaji određena osećanja prema vama ako pokuša da razgovara s vašim prijateljima. Prijatelji imaju veliki uticaj na naše živote, i stoga, kada smo zainteresovani za nekoga, trudimo se da budemo bliže prijateljima te osobe, da se prvo njima dopadnemo jer nam to povećava šanse, da saznamo od njih nešto o osobi koja nam se sviđa.

Izvor: Sensa