Vilinski simbol i moć sunca izvor su skrivene energije koja se rađa u nama samima. Moć ove nevidljive energije izraz je naših želja i unutrašnjeg bogatstva koje vodi uspehu i kreativnosti.

Čudesni kristal koji privlači bogatstvo: citrin nas puni energijom i štiti auru

Obilje je svuda oko nas u znaku prelepog rastinja okićenog najlepšim bojama. Pravi je trenutak za proširenje i duhovni rast. Ovo je vreme kada se osećamo kao da možemo da levitiramo kroz povetarac i miris procvale prirode. Maj sa sobom nosi novu šansu i poletnu energiju koja nam pomaže da postignemo svoje ciljeve i želje srca. Probajte, usudite se, jer je magija koncept ovog meseca.

Izvor obilja je u nama - izvor radosti, ljubavi, blagostanja. Izvor svega što jesmo i što nam treba.

Biramo da ovaj mesec bude u znaku mandale obilje i kristala citrin.

Mesec maj dobio je naziv po rimskoj boginji Maia, zaštitnici proleća, prirode, toplote i obilja.

Mandala obilje nastala je u proleće kada sve buja. Inspirisana je cvetom trešnje koji u Japanu služi kao sredstvo za proricanje bogatstva naredne žetve pirinča (koji predstavlja glavni izvor hrane u toj zemlji). Jedan od simbola kojim je mandala inspirisana jeste vilinski simbol Kat Nira i služi za ubrzanje ispunjenja vaših želja. Vilinski simboli su ključevi energije koji u sebi skrivaju nevidljivu moć. Još su ih u stara vremena koristili keltski sveštenici, a pomažu nam da uspostavimo vezu sa našom unutrašnjom snagom i postanemo čarobnjaci svog života.

Mudrost mandala: veliki krug koji pokazuje čovekovo emocionalno, fizičko i duhovno stanje

Citrin je kamen izobilja. Podučava nas kako da otkrijemo i privučemo bogatstvo, napredak, uspeh i sve dobre stvari. Kamen je visokih vibracija, nosi moć sunca, greje, dopunjava energijom i otvara kreativnost. Nikada mu nije potrebno čišćenje. Apsorbuje, preobražava i uzemljuje negativnu energiju, te služi kao odlična zaštita. Prema kineskoj legendi citrin je glavni talisman uspeha jer povećava intelekt i proširuje um otklanjajući blokade i strahove. Nošenje špice citrina donosi zlatni zrak duha u fizički domen.

Spoj mandale i kristala je moćno sredstvo za postizanje životne usklađenosti. Bojenje mandale jasno koncentriše vašu misao, želju ili cilj. Oplemenjujući je bojama šaljete snažnu poruku, čime pravite savršenu podlogu za lično programiranje kristala.

Obojenu mandalu stavite na vama drago mesto i potom na nju položite kamen. Pustite da kristal upije vaše misli i želje, programirajući i dopunjujući njegovu energiju kroz boje mandale. Tako programiran kristal svojom pojačanom frekvencijom olakšava put ka ostvarenju vaših zamisli.

Izvor: Sensa