Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je najmoćniji dan u godini! Dobićete važne poruke od Univerzuma: evo šta nam donosi magičan niz brojeva 12 - 12

Danas je 12.12.2018. godine, a evo kako najbolje iskoristiti magičnu energiju niza brojeva 12 - 12...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Niz brojki 12 podseća nas da učinimo boljima i sebe i odnose sa drugima, upućuje na pravi trenutak za prenošenje bezuslovne ljubavi i otkriva širu sliku i put koji je pred nama u novojgodini!

Kao što je inače slučaj sa brojčanim nizovima, dvanaesti dan dvanaestog meseca u godini vrlo je moćan dan velikog značenja. "U numerologiji 12/12 nudi energiju koja nam je potrebna za transformisanje naših odnosa i veza s ostalima", navodi Gerald Sinclair, autor portala Awareness Act, te dodaje da je viđenje tog niza brojeva dopuštenje da dobijemo važne poruke od svemira.

Povezane vesti

"To je podsetnik da zaista učinite sebe boljim i veze koje imate sa ljudima oko sebe. To je broj dovršavanja i tačno biste ga tako trebali shvatiti. Radite na izgrađivanju snažnijih veza sa svojim višim sebstvom", objašnjava Sinclair. Moć niza 12-12 tera nas iz sigurne zone u kojoj nam je tako prijatno i prisiljava da zaista počnemo ispočetka. Ako smo, na primer, na pogrešnom putu, stvari će postati toliko napete da ćemo biti prisiljeni vratiti se tamo gde bismo trebali da budemo.

Anđeo zaštitnik povezan sa ovim brojem jest Haniel, koji simbolizuje hrabrost i rađanje znanja. "On će vas u ovo vreme ispuniti hrabrošću, a ako zaista slušate, pokazaće vam kako da savladate prepreke", kaže Sinclair. Ističe da nam niz 12-12 daje veliku priliku: dopušta da stvari vidimo iz šire perspektive nego inače. Taj se niz može smatrati i "aktivacijskim kodom" putem kojeg će se podići naša frekvencija i vibracije.

Sada je potrebno da krenemo u akciju i zaista ozbiljno i puno radimo. Na dan 12. 12. naš osećaj o stvarima biće uveliko drugačiji, a mi ćemo na energetskom nivou pulsirati na drugačiji način, ističe Sinclair. "Broj 1 je broj manifestacije i realizacije, zato kad je udružen sa harmoničnim brojem 2, bićete ohrabreni na pozitivan pristup životu", objašnjava, a "na dan 12. 12. osećaćete se puno sposobniji da prihvatite sebe i pristupite područjima egzistencije kojima to pre niste mogli".

Povezane vesti

Kad je reč o tome kako učiniti najviše sa energijama toga dana, savet je da "zaista trebate slušati svoje srce". Sad je važno obratiti pažnju na ono što vam govori vaša suština. "Tokom ovog razdoblja ekspanzije trebate raditi sa svojim energijama, ne protiv njih." Ako se osetite preplavljeno stvarima, stanite i nađite trenutak za sebe, pa makar da samo duboko dišete. "Podsetite se da energije sa kojima se suočavate nisu negativne i da čak i ako vas trenutno povređuju, dugoročno će za vas i vaš život učiniti pozitivne stvari."

Ovaj dan trebali biste da budete zahvalni na svemu što se nađe pred vama. Iskoristite ga i kao trenutak slavljenja svega onoga što ste postigli i svega onoga što tek treba doći. Napokon ćete videti širu sliku i zaista se pripremiti da krenete napred, u godinu što dolazi.

Izvor: Sensa.hr

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj