Ova voda se može se koristiti za čišćenje niskih vibracijskih energija i ravnotežu čakri. Posebno je moćna ako ste je punili energijom jedinstvenog punogMeseca tokom pomračenja!

Svaki pun Mjesec daje nevverojatnu priliku za žetvu snažne energije koju možete koristiti u mnogim područjima vašeg života. Izdašna energija punog Meseca može podstaknuti buduće manifestacije i ponovo energizovati vaše telo i duh. To se pomoću rituala može učiniti na mnogo različitih načina.

Voda može sadržavati ogromne količine informacija, kao što se vidi iz poznatih istraživanja dr Masaru Emota. Japanski istraživač otkrio je da zamrznuta voda menja način izgleda na temelju reči koje čuje. Ako su reči pozitivne i pune ljubavi, voda se lepo i savršeno zamrzava, kada su reči loše i pune mržnje – izgleda kao da je sve slomljeno.

Ovo istraživanje proširio je nemački profesor Boris Koch, čiji je tim naučnika potvrdio da voda poseduje sećanje na svako biće ili predmet sa kojim je došla u kontakt.

Kao što možete videti, ovaj proces pravazilazi reči. Voda može apsorbirbovati energiju misli i namera, kao i različite astrološke događaje. Zato je punjenje vode tokom punog Meseca snažno; može vam postati alat koji menja život.

Pravljenje vode punog Meseca

Ako želite imati vodu koji apsorbuje informacije iz energije punog Meseca, proces je jednostavan. Ono što je najvažnije je vaša namera i vaša vlastita energija tokom ovog procesa.

I vaša vlastita energija će uticati na vodu, zato bi bilo dobro da pre toga meditirate, kako biste bili sigurni da su vaše misli pozitivne i čiste, a vaše energetsko polje uravnoteženo. Jednostavna meditacija ili vežba disanja mogu pomoći.

Izaberite posudu

Na dan punog Meseca, kada budete spremni i u dobrom stanju, uzmite staklenu posudu – flašu, čašu, bokal ili teglu. Staklo je jedan od najčišćih materijala za upotrebu jer ne sadrži otrovne hemikalije kao što je plastika. Budući da je to jasno, za razliku od drveta ili metala, energija će ići ravno u vodu umesto u samu posudu.

Napunite posudu po svom izboru sa onoliko filtrirane ili destilovane vode koliko želite. Punija posuda izgledaće bogatije, zato sledite intuiciju i ono što izgleda ispravno.

PageBreak

Napravite čarobnu vodu punog Meseca: alat koji menja sudbinu i ostvaruje snove
Foto: Shutterstock napravite-carobnu-vodu-punog-meseca-alat-koji-menja-sudbinu-i-ostvaruje-snove2

Ukrasite posudu

Ako se osećate pozvani da to učinite, ukrasite posudu na neki način. Možete pisati inspirativne reči, citate ili poruke. Možete je okružiti dragim kamenjem. (Ako stavite kristale u vodu, proverite koji su sigurni za korišćenje u vodi).

Takođe možete okružiti posudu cvećem i lišćem, ili stavite cveće da pluta na vrhu vode ili stavite nekoliko plutajućih sveća u vodu.

Ostavite vodu da se napuni

Nakon što posuda izgleda onako kako želite, pokrijte je i ostavite vani ako je moguće ili na prozorsku dasku koja je najbliža mestu sa kojeg se vidi pun Mesec na nebu. Želite da voda apsorbuje što je više moguće mesečine.

Možete je ostaviti napolju ranije tokom dana kako bi prikupila sunčevu svetlost i mesečinu ili je jednostavno ostavite kada padne noć.

Napunite vodu punog Meseca sa blagoslovom

Poslednji korak je blagoslov ili namera. Pre nego što ostavite vodu napolju preko noći, stavite ruku na ili iznad posude i zamolite je da se napuni energijom obilja i da donese svetlo u određeni deo vašeg života.ž

"Meseče, napuni ovu vodu obiljem i srećom."

Vaš vlastiti zahtev sa namerom trebao bi zvučati kao da se osećate osnaženo i nadahnuto da živite svoj najbolji mogući život. Nakon blagoslova, ostavite posudu preko noći i pokupite je sledeće jutro.

Kako koristiti vodu punog Meseca

Najbolje je da se ujutru umijete vodom punog Meseca i zamislite želju. Možete je utrljatii u delove tela gde se nalaze čakre, naročito na čakru treće oko radi pojačavanja intucije.

Prilagođeno sa: Atma