Brojčani nizovi se u numerologiji i spiritualnosti posmatraju kao anđeoski brojevi, odnosno niz brojeva koji vam donosi moćne poruke od Univerzuma.

12.12. se smatra za najmoćniji dan u godini, otvara se portal broja 12, i ovaj niz brojeva donosi potrebnu energiju za pozitivnu transformaciju, kako sopstvenog bića, tako i odnosa sa drugima.

Ovaj numerološki niz svakom od nas doneće određenu moćnu poruku svemira. Na primer, ako ste na pogrešnom putu, pojaviće se osećaju koji će vas podstaći da se vratite na raskrsnicu života i odaberete dobar put za sebe. Ili, postaćete svesni svojih greški iz prošlosti i znaćete koje aspekte svog žibota treba promeniti da biste postali najbolja verzija sebe.

Pročitajte još:

HOROSKOP - NAKON 400 GODINA STIŽE NAM VELIKO DOBA VODOLIJE: Saznajte kakve dobre promene u životu očekuju vaš horoskopski znak (od 21. decembra)

HOROSKOP - ZA OVA 4 ZNAKA MENJA SE SUDBINA: Evo na koga će najjače uticati mlad Mesec i pomračenje Sunca

U 2020. godini niz brojeva 12-12 je poseban i drugačiji jer se događa istovremeno kada i velika konjukcija Saturna i Jupitera, odnosno veliko Doba Vodolije.

12 je u numerologiji moćan broj koji simbolizuje pozitivn epromene, ali one su jasne, lagane i direktne. Označava kraj jednog ciklusa i otvaranje novih vrata života u kojima ćete uspeti da se suočite sa izazovima i pronađete više nade za godinu koja nam tek dolatzi.

Jedinica predstavlja novi početak i liderske sposobnosti, a dvojka je broj balansa i harmonije. Kada se spoje daju moćan niz i snažnu energiju koja podstiče na samoostvarenje.

U astrologiji ovaj broj poklapa se sa konjukijom Saturna i Jupitera, retkim astro aspektom koji donosi sreću i pšansu za prosperitet. Takođe, nakon dva dana, 14. decembra, događa se mladMesec i PomračenjeSunca. Jedno je sigurno, bićemo sptemni da zatvorimo vrata prošlosti, iscelimo stare rane i sa dozom nove i lepše energije krenemo ka novom i boljem životu.

Takođe, ovaj niz nas podstiče da izgradimo boilje veze i odnose sa bliskim ljudima, oprostimo i obnovimo neka stara prijateljstva u ljubavi. Podtiče nas da se povežemo sa vlastitim bićem, pročitamo kodove sopstvene duše i odgonetnemo šta je to što nam više nije potrebno i što nas sabotira. Takvu energiju vredi otpustiti, a prihvatiti i prigrliti novu kosmičkusnagu promena koja nam stiže.

Posedite svoje misli i um tokom ovog dana na pozitivno. Razmišljajte šta vas sve dobro očekuje u bliskoj budućnosti i postavite sebi pitanje - Gde vidim sebe zu narednih 4 ili 5 godine?

Vizualizujte svoj želje i Univerzumu piošaljite jasnu poruku - Spremna sam da se menjm na bolje i žiim život kakav zaslužujem.

Toikom ovih dana vežbajte optimizam i maštajte i ne zaboravite da se najveća čuda događaju kada ih najmanje očekujemo.

Srećno i energično u nove pobede!

Izvor: Lovesensa