Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAZNAJTE ŠTA ZNAČI KADA SE KRISTAL POLOMI: Ovo može biti znak otrovne energije - evo šta treba da uradite!

Kristali nose posebnu energiju, a kada se polomi to je znak za vas. Saznajte šta da uradite i šta znači polomljen kristal.

  Izvor: Shutterstock

Postoje brojni razlozi zbog kojih se lome kristali koji nose posebnu energiju, svaki zasebno. Jedan od razloga je taj što ste verovatno od kristala dobili i naučili lekciju koja vam je bila namenjena. Samo je potrebno dapažljivo izaberete kristal koji vam je potreban. 

Drugi razlog zbog kog kristal može da se polomi je to da je "odradio" posao koji je trebalo, pružio vam je neophodnu energiju i znanje. Kristali imaju moć da uklone toksičnu energiju koja je prisutna oko nas i kada ne živimo u miru. Vrlo su moćni "životni saputnici" i uvek su deo našeg puta rasta, manifestacije i isceljenja. Svaki kristal odgovara određenoj čakri u našem telu pa birajte one koji će doprineti tome da razbijete blokadu pojedinih čakri.  

Pročitajte još

Saznajte razloge zbog kojih se kristal lomi:

- Tokisično i negativno okruženje je čest uzrok lomljenja kristala. Kristali nam pomažu da uspostavimo balans i unesemo ravnotežu u svoj život. Upravo iz tog razloga oni apsorbuju negativnost koja nas okružuje. Zato, kada se kristali nakupe te negativne i toksične energije, oni pucaju!

- Isceljenje je takođe jedan od razlog zbog kog se kristali lome. Tokom energetsko-isceljujućih tretmana može se desiti da se polome i savetuje se da prestanete da koristite polomljen kamen tokom isceljujućeg rituala. To vam je samo pokazatelj da je kristal poslužio svojoj svrsi i pružio svoj puni potencijal.

- Neujednačena frekvencija takođe može doprineti lomljenju vašeg dragog kamenčića. Svaki kristal ima svoju jedinstvenu vibraciju. Često se može primetiti da pojedini kristali ne rezoniraju sa našom ličnom vibracijom i tada se dešava da kamen pukne. Upravo to je znak da taj kristal nije bio pogodan za vas i vašu frekvenciju i da treba da pronađete onaj koji će biti na istoj talasnoj dužini kao i vi.

- Svaki kristal služi određenoj svrsi i vodi nas kroz različite periode u životu. Najčešće mi usvajamo lekcije koje su nam namenjene od moćnog kamenčića. Kada se polomi to je siguran znak da smo već integrisali one lekcije koje je trebalo da usvojimo i da je došao trenutak da pustimo svoj kristal sa zahvalnošću. Takođe, može se desiti da se polomi i ako smo previše radili sa njim i koristili njegovu energiju, te se samim time prepunio, pa bi bilo dobro da ga ostavimo na neko vreme.

Saznajte i...

Šta da učinite kada se kristal polomi:

- Provedite vreme nasamo sa kristalom kako biste osvestili i cenili sve što vam je pružio i učinio za vas.

- Zakopajte u zemlju polomljene delove kristala ispod vašeg omiljenog cveća.

- Često ne želimo da se razdvojimo od svog polomljenog kristala. Ukoliko se i vi tako osećate, možete da ga "prebrišete" žalfijom ili da ga držite napolju na suncu da se napuni.

- Ukoliko se kristal prelomio ravnomerno bilo bi dobro da ga poklonite jedan njegov deo poklonite bliskoj osobi.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj