Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POVEŽITE SE SA ATLANTIDOM - IZGUBLJENIM GRADOM: Ova 3 kristala će da vas spoje sa osobom iz prošlog života

Ukoliko ste u prošlom životu živeli u Atlanditi ili osećate da ste privučeni njenom harmonijom, ova 3 kristala će vam pomoći da se ponovo spojite sa izgubljenim gradom i osobom sa kojom ste tamo živeli.

  Izvor: Shutterstock

Sigurno ste čuli za legendu o izgubljenom gradu Atlantida. Ukoliko vas ova priča fascinira, to može značiti da ste u nekom od prethodnih života živeli u Atlantidi ili da ste jednostavno privučeni njenom harmonijom koja dotiče srčanu čakru! Postoje tri kristala koja vam mogu pomoći da povo uspastavite vezu sa ovim izgubljenim gradom.

Priča o Atlantidi više nego ikada nas upozorava na opasnosti za čovečanstvo i zakon karme, do kojih može doći usled ljudske sebičnosti, pohlepe i zloupotrebe moći. Prema brojnim izvorima, potvrđeno je da da se Atlantida napajala kristalima. Snaga iz gigantske kristalne mreže iskorišćena je za tehnološka dostignuća i zaštitu ostrva.

Struktura kristala je stanovnicima Atlantide omogućila da čuvaju informacije i duboku mudrost od pre nekoliko hiljada godina. Zbog toga, rad sa kristalima može otvoriti prolaze ka udaljenim mestima i vremenskim periodima, omogućavajući nam pristup celoj toj mudrosti za naše sopstveno isceljenje i duhovni rast.

Pročitajte još

Ova 3 kristala će vam pomoći da se povežete energetski sa Atlantidom - izgubljenim gradom:

1. ATLANTISIT

Ovaj kristal ima snažnu povezanost sa drevnom civilizacijom Atlantide. Meditacija sa kristalom atlantisitom pomoći će vam da otključatesećanja povezana sa prošlim životom na Atlantidi. Može vam doneti vredne duhovne uvide još iz vremena Atlantide i preneti ih u vašu svest. Atlantisit nas podseća da i mi možemo postići visoke nivoe svesti i uživati u harmoniji. Pomoći će nam da otvorimo srca i izrazimo svoje Više Ja u svim okolnostima.

2. AKVAMARIN

Ovo je magičan i predivan kristal koji pomaže da uplovimo u energije drevne Atlantide. Akvamarin ima snažnu povezanost sa okeanom i sirenama, koje vole ovaj svetlo plavi kristal. Akvamarin nas štiti na dugim prekomorskim putovanjima i ima energiju pročišćena. Oslobađa nas od stresa i anksioznosti, ali i od emocionalnih trauma iz prošlih života, koje su ostale zaglavljene u nama. Energija akvamarina je na istoj vibraciji sa istinom, integritetom, ljubaznošću i harmonijom Atlantide.

3. LARIMAR

Larimar se naziva Kamenom Atlantide! Njegova duboka povezanost sa okeanom omogućava nam da se lakše povežemo sa izgubljenim gradom Atlantidom i da dobijemo duhovnu mudrost koju su delfini preuzeli od Atlantide. Pomaže nam da se spojimo sa višim bićima i da dobijemo vođstvo anđela čuvara.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj