Da li verujete da su snovi obične pokretne slike koje vam ispunjavaju noć ili tražite značenja i poruke koje oni nose? Iako ih ne treba slepo pratiti, nije loše poslušati šta nam govore jer su proizvod naše podsvesti. Kao takvi, odražavaju ono što nas brine i muči, predstavljaju ono što želimo, čemu težimo, što priželjkujemo… S druge strane, postoje verovanja prema kojima nemaju svi snovi značenje, to zavisi od trenutka u kome ih sanjamo. Prema stručnjacima za snove, evo tokom kojih noći ove nedelje možete sanjati snove u obliku vizija koje će se ostvariti:

Noć između 12. i 13. januara

Snovi ove noći ne mogu se nazvati proročkim, ali ih morate poslušati: njihov sadržaj će vam reći da li ispunjavate svoj životni cilj ili ne. Ako posle spavanja ostane neprijatan i težak osećaj, onda je to znak da niste na pravom putu, morate nešto da promenite, da napredujete

Noć između 13. i 14. januara

Snovi koje sanjate tokom ove noći su dvostruko proročki. Prvo, daju proročanstva prema lunarnom danu - u ovo vreme snovi uvek predviđaju budućnost, koja će se ostvariti tačno sedam dana kasnije. Drugo, veruje se da se ove noći otvara nebo, a više sile mogu da daju odgovor na svako pitanje koje im se postavi, pa pre spavanja samo treba da postavite pitanje

Noć između 14. i 15. januara

Snovi ove noći jasno pokazuju šta čoveka najviše brine u ovoj životnoj fazi i sugerišu kako da se reši problem, ako postoji.

Noć između 15. i 16. januara

Snovi ove noći su samo snovi: oni ne nose semantičko značenje, već samo ispunjavaju vreme koje smo proveli spavajući. Ako imaju negativnu "boju", ne brinite, a ako su pozitivni, nije preporučljivo da laskate sebi - san se ionako neće ostvariti.

Izvor: Sensa