Magičan dan nas očekuje 4. aprila. Osim što je počeo najlepši prolećni mesec kada su romantične i pozitivne vibracije u vazduhu, 4. aprila nas očekuje dodatni energetski podsticaj - čarolija dve četvorke, odnosno niza 4-4.

Ponavljanje brojeva u numerologiji se naziva "brojevi ogledala", a kada imamo jedna ovako moćan datum, postoje određeni numerološki uvidi i smernice koje mogu pomoći da ostvarimo želje. Dvostruka doza energije broja 4 daje nam šansu da izgradimo temelje svojih snova, da se povežemo sa svojim znanjem i iskustvom.

Sve što danas naučite ili započnete, može vam doneti korist. Dan 4-4 je dobar za razmišljanje o svojoj životnoj svrsi - vreme je da se uskladimo sa njom i napravimo važne korake ka njenom ostvarenju. Ovaj niz takođe simbolizuje stabilnost, uzemljenje, sigurnost.

Postoje 4 godišnja doba, četiri elementa (vatra, voda, nebo i zemlja) i četiri strane sveta. Zato je ovaj dan idealan da ostvarite svoje ciljeve, nudi vam se velika podrška da želje pretvorite u stvarnost, ali samo ako vi to hoćete i ako se malo više potrudite.

Vreme je da napredujete na svom životnom putu, ali neke stvari na dan 4-4 morate izbeći: impulsivnost, rasprave, uveravanje da smo u pravu, nepromišljene izjave...

Najbolje ćete iskoristiti energiju dana 4-4 ako boravite u prirodi, maštate o svojim dobrim željama željama, napravite plan za ostvarenje svog cilja i najvažnije - aktivirate se na tom planu. Danas već napravite jedan korak i uskoro san može postati java.

Izvor: Sensa