Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAŠI PRECI SU TO RADILI - ŠTA SE DEŠAVA SA ENERGIJOM ŽENE KADA OBUČE SUKNJI ILI HALJINU: Veruje se da dobija posebnu moć

Autor Teodora Andrić

Kako se menja energija žene kada obuče suknju ili haljinu - veličanstvena ženska priroda i snaga!

 Zašto žena treba da nosi suknju ili haljinu. Izvor: Shutterstock

Kroz istoriju, žene su vekovima dnosile duknje i haljine. U Indiji su nosile sari, u Japanu kimono, dok su žene iz Srbije nosile suknje izvezene cvećem, kao deo narodne nošnje. Panrtalone su bile rezervisane za muškarce, a kasnije su počele da dominiraju garderoberom mnogih žena. Nekada su žene sve radile u suknjama, ali su tokom godina pantalone počele da dobijaju popularnost, jer su bile mnogo praktičnije.

Pročitajte još

Ako stalno nosite pantalone, prema energetskoj simbolici, žene bi povremeno trebale da nose haljinu ili suknju - isključivo iz energetskih razloga, jačanje njihove mpoćne i neverovatne snažen ženske energije. U mnogim kulturama materica se smatrala centrom ženskog tela, a simbolično, kada žena obuče suknju ili haljinu koja seže do poda (ili do članaka), tako simbolično štiti svoje reproduktivne organe i istovremeno crpi energiju iz zemlje. Ovo je podmlađuje, ispunjava je senzualnošću, gracioznošću i nežnošću. Tako može akumulirati energiju ženstvenosti.

Oblačenjem suknji ili halina, žena jača svoju ženstvenu energiju, ali ne potiskuje mušku - jer s eobadve energije smenjuju u njoj. Žene su divna i čarobna bića koja crpe energiju iz Zemlje, a simbolično im u tome može pomoći uknja u obliku slova A ili trapeza - same ivice ove suknje simbolizuju krug. Kada žena nosi dugačku suknju, ona se povezuje sa zemljom i jača svoju energiju. Kada upija energiju iz zemlje, postaje energetski bogatija i plodnija (u svim oblastima). Energija teče i takođe se može podeliti sa muškarcem.

Saznajte i...

Žena u suknji zrači posebnom harizmom – emituje jedinstvenu energiju, slobodu, poletnost. Ovde se nikakako ne radi o ugađanju muškom polu, već isključivo o ugađanju sebi.

Ako većinu vremena provodite u pantalonama, pokušajte. Obucite povremeno suknju ili haljinu koja vam se dopada i gledajte kako vam se menja raspoloženje i unutrašnja energija koja se emituje i spolja. Uvek slavite i nosite svoju ženstvenost sa ponosom!

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj