Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POGLEDAJTE U NEBO U NOĆI IZMEĐU 12. I 13. AVGUSTA - KIŠA ZVEZDA PADALICA: Kako da zamislite želju da bi se ostvarila!

Autor Teodora Andrić

Kiša zvezda padalica ozmeđu 12. i 13. avgusta - evo kako da zamislite želju, potrebni su vam papir i olovka!

 Kiša zvezda padalica ozmeđu 12 i 13 avgusta. Izvor: Shutterstock

Kiša meteoraPerseidi svoj vrhunac imaće u noći između 12. i 13. avgusta. Iskoristite ovu energiju da pomislite želju! Evo kako da to uradite:

1. Važno je da zapišete želju da biste vizualizovali svoje misli. Neophodno je da jasno i precizno definišete svoju želju. Svaki detalj je važan, pa možete oposati u kojim okolnostima će se želja ispubniti, šta će vam doneti, kako će proces izgledati, da li će promeniti vaš život...

Pročitajte još

2. Želja mora da ima rok. Ispunjenje želje ne dešava se uvek kada je to potrebno. Kada formulišete san, važno je zapamtiti da datum takođe mora biti derinisan. Dakle, ako želite nešto, obavezno naznačite vremenski okvir. Na primer, želja za kupovinom prave stvari može se izraziti ovako: "Kupujem (stvar koju želite) do 22. avgusta 2022." . U ovom slučaju, znate da postoji određeni rok, što će i vas motivisati da se potrudite, i manje su šanse da odustanete od želje.

3. Svaka želja mora da bude realna, ostvariva. Važno je da napišete svoj san tako da zvuči uverljivo, isključite negativne reči i obavezno zapišite želju u sadašnjem vremenu. Takođe, nikako ne smete da koristite negaciju u željama. Na primer, "Ne želim da budem siromašna..." zamenite sa "Imam bogatstvo i prihvatam sreću u svom životu."

Saznajte i...

4. Svaka želja je emocija, i ona mora biti pozitivna. Što više detalja bude napisano, to će slika biti jasnija, a san će brže postati stvarnost. Zato napišite koje pozitivne emocije se događaju u vama kada pomislite na ovu želju.

5. Nakon što je sve urađeno na papiru, dolazi najvažniji deo. Da bi se želja ostvarila, morate da budete opušteni i optimistični. Idite na neko miro mesto, zagledajte se u noćno nebo, a kada ugledate zvezdu padalicu, zamislite svoju želju, pa pročitajte sve što ste napisali na papiru. Papir odložite na neko mesto, pa kroz par meseci pročitajte i zahvalite ako vam se želja ispunila. Ako nije, pročitajte i podsetite se zašto je ta želja za vaš važna, motivišite sebe i saznajte kakve korake treba a preduzmete.

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj