U septembru nas očekuju čarobne i obilne kiše meterora koje će trajati od 5. do 21. septembra, sa vrhuncem 9. septembra. Kiše zvezda padalica nisu samo lep i čaroban prizor, već nas mogu podstaći da učimo od prirode, menjamo se sa njom, izvlačimo pouke i lekcije, pa tako menjamo i svoj život u celosti nabolje.

Iako septembar nije mesec kada se često događaju meteorski pljuskovi, u 2022. godini očekuje nas taj dar. Važno je da unapred pomislite želju, kreirate je u svojim mislima poput vizije i otvorite svoje srce za nove stvari. Ovaj događaj doneće talase pozitivne energije koje vredi iskoristiti.

Meteorska kiša će dostići vrhunac 9. septembra, a najbolja vidljivost je na severnoj hemisferi. Energija ove meteorske kiše pozitivno utiče na podsvest, daje snagu i energiju za nova dostignuća, a takođe pomaže u određivanju ciljeva u životu. Čak i ako ne možete da vidite zvezde padalice, napravite svoj plan, pratite znakove, slušajte svoju intuiciju. Ne prošustite prilike koje se pred vama nude.

Jarka meteorska kiša u sazvežđu Vodolije doprinosi razvoju kreativnih sposobnosti, što znači da do 20. septembra svakog od nas čeka sreća. Tako da nas sredinom septembra čeka zvezdano iznenađenje. Zagledajte s eu nebo sa voljenom osobom, uživajte u čarima noćnog neba, zavirite u Univerzum i maštajte. Put od mašte do realnosti nekada je kratak - ne zaboravite to!

Krajem septembra očekuje nas meteorska kiša iz sazvežđa Jarca i smatra se najsporijom. Energija Jarca blagotvorno deluje na podsvest i pomaže da se smele ideje ožive. Izađite iz zone komfora, prigrlite svoje snove, i stare i nove - svaki je vaša ulaznica za krug sreće! Neka vam zvezde padalice donesu ostvarenje svake želje!

Izvor: Sensa