Šta znači kada sanjate psa? Prema sanovniku poistoji više zznačenja, na osnovu boje dlake, veličine i ponašanja sna, a ovo su osnovna tumačenja:

1. Pouzdanost - Kao super-lojalni i verni drugari, psi u snovima šalju pozitivne poruke. Obično imate odanog rođaka ili prijatelja na koga se možete u potpunosti osloniti. Dakle, kada se psi pojave u vašim snovima, podsećaju vas na vljude koji vas podržavaju u trenucima radosti i tuge.

2. Nesigurnost - Sanjati psa na uzici može ukazivati na mentalnu nestabilnost. Možda ste na emocionalnom toboganu koji vas obuzima, ali ne možete da navedete šta uzrokuje ove strahove. Kao rezultat nedostatka poverenja, ne uspevate da donosite racionalne odluke. Ne dozvolite da vas sitne stvari preopterete.

3. Usamljenost - Kada sanjate da kupujete psa, to pokazuje da ste verovatno usamljeni i da nemate značajne veze. U potrazi ste za pravom ljubavi ili prijateljstvima, ali možda patite od problema sa poverenjem.

4. Bezuslovna ljubav - U znak naklonosti i ljubaznosti, psi vam u snovima govore da naučite da oprostite. Oslobodite se ogorčenosti i bilo kakveih negativnih emocija koje imate prema osobama koje su vam nanele nepravdu. Budite ljubazni prema drugima, to je jedini način da se postigne sreća.

5. Posvećenost - Izuzetno ste vredni i marljivo gradite svoj put uspeha. Težnja i ispunjavanje vaših ciljeva vam je važnije od bilo čega drugog. Iako se preopterećujete na poslu i prihvatate da pomažete drugima, osećate se nedovoljno cenjenim. Pošto ne dobijate nagrade koje zaslužujete, vaš posao može uskoro postati običan i besmislen. Ali kada se jednom popnete na lestvici karijere, to može otkriti put ambicija i uspeha.

6. Odgovornost - Snovi o snu ukazuju na sve veće odgovornosti koje bi vas mogle opterećivati. Takve obaveze mogu biti kod kuće ili na poslu i morate biti odgovorni za ono što radite. Videti štenad u snu ukazuje na ondos sa decom, zasnivanje porodice, posvećenost najmlađima.

7. Izdaja - Agresivni psi u snovima odražavaju potisnuti bes protiv nekoga ko vas je povredio. Dvostruki život vas pritiska, tako da se morate suočiti sa drugom osobom da biste prevazišli taj unutrašnji konflikt.

Mogući scenariji sna sa psom:

Pas vas juri - Kada sanjate da vas psi jure, to označava anksioznost. Koliko god ova vizija bila stresna, patite od nedostatka motivacije jer vas drugi teraju da preuzmete odgovornost. Što je još gore, plašite se da se odlučite i stalno odlažete vitalne odluke. Ovaj san znači da pokušavate da pobegnete od nerešenih stvari ili sukoba.

Pas laje na vas - Pas koji reže želi da vas upozori na vezu ili partnerstvo koje želite da izgradite. Ulaganje vremena i energije u ovu novu emocionalnu ili poslovnu vezu možda trenutno nije povoljno. Neko bi pokušao da potkopa vaš doprinos ili nametne dominaciju.

Pas vas ujeda - Kada vas pas ujede u snu, morate biti posebno oprezni. Osećaćete se izdanim od strane nelojalnog prijatelja ili člana porodice. Imate osećaj da se neko igra sa vašim osećanjima. Ako vas pas ugrize za ruku, neko kome verujete će vas razočarati. San takođe može predskazati predstojeći sukob sa bliskom osobom. Ako je ugriz na nozi, vaš životni balans će patiti zbog konfuzije.

Sanjati mrtvog psa - prolazimo kroz izazovne faze. Na primer, vaša veza je završena ili je u krizi. Možda se završilo neko prijateljstvo, imate konflikte na poslu...

Izgubljeni pas - Sanjati psa koji je izgubio put simbolizuje vašu nesigurnost i nedostatak samopouzdanja. Možda se osećate i emocionalno iscrpljeno. Kao rezultat toga, plašite se zalaganja za svoja prava. Krajnje je vreme da postavite neke prioritete i napravite promene koje vas podstiču da živite punim plućima.

Divlji pas - Ovaj san pokazuje vašu želju da se oslobodite nametnutih ograničenja i pređete granice. Žudite za potpunom slobodom izbora i izražavanja mišljenja. Takođe, želite promene u svom životu i ostvarenje snova. Ukazuje na divlju energiju koju imate u sebi.

Štanci - Videti štence u snu označava čistotu, ljubav i nove početke. Upoznaćete nekoga novog ili ćete odlučiti da osnujete porodicu. Sa profesionalnog aspekta, štenci predviđaju poslovne prilike koje vredi iskoristiti. Međutim, morate biti strpljivi da biste dobili nagrade o kojim sanjate.

Snovi sa psom se tumače i na osnovu simbolike boje:

Beli pas - Sanjati belog psa je pozitivan znak i simbolizuje poštovanje i odanost. Očekuju vas mirna vremena i odmor.

Crni pas - Prijateljski crni psi ukazuju na vaše pojačano samopouzdanje. Postigli ste unutrašnji mir i stekli kontrolu nad svojim životom. Zahvaljujući vašem uravnoteženom pristupu i instinktima, idete u pravom smeru. Ipak, uznemireni crni pas može biti znak gubitka i frustracije.

Smeđi pas - prijateljstvo i jednostavnost. Radosni ste i zadovoljni kako se život odnosi prema vama. Uspeli ste da izgradite čvrste odnose i odgovorno postupate sa stvarima. Iako je vaš put ka novim vezama otvoren, pobrinite se da ne zanemarite postojeće veze.

Izvor: Sensa