Jesenja ravnodnevica je dan kada završavamo jedan ciklus života, a ulazimo u jedan novi, u skladu sa prirodom. Samim tim, i naša energija se menja. Zbog toga se jesenja ravnodnevica smatra danom moći, trenutkom kada je važno da budete u harmoniji sa sobom, privučete blagostanje i sreću.

Na dan jesenje ravnodnevice trajanje dana i noći postaje isto, a posle toga se dužina dana smanjuje, a noć postaje duža. Jesenja ravnodnevica je prirodna barijera koja nas deli od zimske hladnoće, a u 2022. godini nas očekuje 23. septembra, sa vrhuncem u 03:03 - tada obratite pažnju na svoju energiju.

Kako da se pripremite za moćan uticaj jesenje ravnodnevice? U petak je važno da se prilagodite pozitivnom talasu promena, a kako ne biste postali taoci jesenje melanholije, koristite pozitivne metode i alate. Najvažnije je da ovaj dan ne budete obuzeti tužnim i negativnim mislima. Svu svoju energiju i snagu unesite u to da privučete blagostanje u život.

Posle jesenje ravnodnevice, dnevni sati će se smanjiti do zimskog solsticija. Važno je da u jesen uđete sa energijom radosti - vizualizujte šta vas dobro očekuje, zamislite nešto novo, sjajno i prelepo, osvestite da vam ovaj period može doneti divne stvari u život.

Astrolozi ističu da nas na dan jesenje ravnodnevice očekuje opadajući mesec u sazvežđu Device. Ovi lunarni dani pogodni su za rešavanje starih slučajeva i problema, završavanje odloženih projekata i sticanje kontrole nad svojom sudbinom. Astrolozi preporučuju da se aktivirate na polju svojih snova, rešite stare stvari i otvorite se za nove. Sada je trenutak da preduzmete odgovornost i sprečite greške koje vam mogu zakomplikovati razvoj situacije.

Ovog dana biće prilike da pregledate svoje planove i pronađete odgovore na uzbudljiva pitanja. Pomozite sebi kroz tehnike opuštanja, slušajte svoju podsvest . Ne odbijajte savete starije generacije - njihovo iskustvo će pomoći u prevazilaženju poteškoća na putu do srećnog života.

Početak jeseni 23. septembra i jesenja ravnodnevica vas čekaju sa novom energijom, a najbolje ćete se pripremiti ako radite na svom raspoloženju, unutrašnjem razvoju i osvestite na čemu ste zahvalni. Kada shvatite šta sve imate i koliko ste zaravo srećni, smanjuje se rizik od jesenjeg neraspoloženja i ta radost počinje da se množi.

Izvor: Sensa