U svakom mesecu događaju se datumi ogledala, odnosno dani kada vladaju nizovi brojeva. Danas je to 9. septembar sa nizom 9-9 koji, sa numerološke tačke gledišta, označava inspiraciju i buđenja unutrašnje snage. Ovo je dan harmonije u svemu, a čak i u običnim stvarima možemo videti inspiraciju.

Numerolozi ističu da niz 9-9 ukazuje na dobre promene u životu, na svetlu stranu života. Najvažnije je da ne gubite vreme i trud na prazne stvari, dajte prioritet onome što vas ispunjava i šta zaista želite od života. Ovaj dan je povoljan da se započnu nove stvari, postavi želja, napravi plan.

Pošto je na ovaj dan sve u skladu sa brojem 9, možete svoju želju zapisati na papir 9 puta i tako je manifestovati. Takođe, možete zapisati i pozitivne afirmacije koje vas motivišu da ostvarite željeno, pa ih istaknite na vidno mesto u domu. Formulišite svoju želju u sadašnjem obliku kao afirmaciju. Na primer - "Kupila sam nov auto"; "Upoznala sam divnog muškarca"; "Imam samopouzdanja"... Numerolozi smatraju da je zlatna minuta ovog dana, odnosno vreme kada treba da zamislite želju 09:09 ujutru ili 21:09 uveče.

Ne zanemarite priliku da poželite želju 9. septembra. Ovo je moćan datum koji vas može podstaći da se borite za svoje snove. Iskoristite pozitivnu energiju!

Izvor: Sensa