Prema numerologiji i astrologiji datum rođenja ima veliku ulogu kada je reč o sudbini i karakteru svake osobe. Kineski horoskopski znak se određuje na osnovu godine rođenja, zapadna astrologija tumači natalnu kartu na osnovu datuma rođenja, dok svaka osoba ima lični broj prema numerologiji u odnosu na brojeve iz dana, meseca i godine rođenja.

Šta onda znači dan u nedelju kada ste rođeni? Čini se da dan u nedelji kada ste rođeni ima vezu sa vašim karakteristikama i određenim događaja u vašem životu. Ljudi rođeni određenog dana u nedelji imaju zajedničke karakteristike.

Na osnovu toga astrolozi zaključuju da osobe koje su rođene u nedelju imaju zapravo najviše sreće u životu. Njihovim životom vlada Sunce - najsvetlija zvezda u kosmosu. Zbog toga se smatra da su rođeni u nedelju smeli, imaju blistav um, kreativni su i glasni kada treba da iskažu svoje stavove.

Pošto je nedelja kraj nedelje i priprema za nove poduhvate u narednoj sedmici, rođeni tog dana su lideri.

Osobe rođene u nedelju su entuzijasti, žele da budu pobednici i često su u centru pažnje. Izuzetno su uporni i vole da ostvare baš sve što zacrtaju. Uvek rade na sebi, žive van standardnih šablona i spremni su da ispune svoju životnu misiju.

Da li vi spadate u ovu srećnu grupu?

Izvor: Sensa