Danas je 10. 10. a ovakvi datumi se u numerologiji zovu danima ogledala. 10. oktobra svetom vlada broj 1. On ima svetlu i pozitivnu energiju, što omogućava lako rešavanje zadataka i izvršavanje obaveza. Energiju broja 1 prati i kiša meteora Drakonida, što ovaj dan čini najsrećnijim ovog meseca.

Evo kako ćete najbolje iskoristiti moć datuma ogledala:

1. Pronađite svoju srodnu dušu

Ovo je savršen dan da svoje slobodno vreme provedete sa porodicom, rođacima i prijateljima. Posetite ih ili makar pozovite telefonom. Važno je da se održava duh zajedništva.

Jedinica takođe nosi energiju flerta, romantike. Odličan je trenutak za upoznavanje novih ljudi, imate sjajne šanse da među njima pronađete svoju srodnu dušu. U komunikaciji sa drugima pokažite ljubaznost, budite otvoreni, optimistični, vratiće vam se višestruko. Ako ste u braku, iskoristite dan za romantiku- idite na večeru, u bioskop, posvetite se jedno drugom, probudite uspavane strasti!

2. Priznjte ako niste u pravu

Ako ste pogrešili, nekoga nehotice povredili, uvredili, niste ispunili obećanje, zatražite oproštaj. Priznajte da niste bili u pravu, izvinite se. Ovo će vam pomoći da skinete teret sa svojih ramena. Jedinica podstiče ljude da priznaju svoje greške i grehe, a isto tako podstiče i druge da slušaju i da prihvate izvinjenje. Ako dođe do nesuglasica između vas i neke osobe, jedinica će vam pomoći da ih što pre rešite.

3. Povećajte produktivnost i profit

Dan ogledala je sjajan za timski rad jer će rad u grupi doneti sjajne rezultate, produktivnost, kreativnost. Ovo će blagotvorno uticati na profit i na opšte raspoloženje. Nemojte se plašiti da slušate savete kolega, pomozite jedno drugom, budite podrška.

Ovo je odličan dan za razmišljanje, rešavanje nekih važnih problema koji zahtevaju povećanu energiju i intelektualnu snagu. Ako ste u dilemi, ne znate šta da radite i kako da postupite, nemojte da vam bude glupo da potražite savet od prijatelja.

Izvor: Sensa