U numerologiji svaki broj ima svoje vibracije, siboliku, kao i da zrači određenom energijom. Tako postoje srećni brojevi, brojevi iz našeg datuma rođenja koji imaju posebnu simboliku, kao i srećni brojevi za ljubav... Isto tako su brojevi povezani i sa novcem, energijom obilja, pa mogu imati uticaj na nivo prihoda i sposobnost upravljanja novcem.

Prema numerolozima, postoje brojevi bogatstva i siromaštva - saznajte koji su i kako utiču na vas:

Brojevi bogatstva su brojevi 3, 6 i 8. Svaki od ovih brojeva nosi energiju novca, bogatstva, blagostanja, obilja, ali između njih postoji razlika.

Broj 3 je energija kretanja, širenja, dodatnih mogućnosti. Ova energija je veoma aktivna i ne može da stagnira. Kada štedite u ritmu borja 3, to može dovesti do razvoja poslobvanja. Na primer 3000 ili 1200, 2100 (1200 je takođe energija trojke, pošto je 1 + 2 + 0 + 0 = 3).

Broj 6 je energija finansijskog blagostanja i stabilnosti. Iznos ekvivalentan broju 6 (na primer, 6000, 5100, 1500, 2400, itd.) je dobro uštedeti, uložiti i raditi sa njim. Ovaj broj ne donosi dobit, već ima energiju čuvanja novca, zato ga treba više koristiti u šrtendnji umesto u ulaganju.

Broj 8 - Osmica je uvek povezan sa rizikom, nestabilnostima, naglim promenama, ali ukazuje i na beskonačan tok obilja. Iznos ekvivalentan broju 8 je dobar za ulaganje u velike poslovne poduhvate. Na primer 8000, 1700, 2600, itd.).

Brojevi siromaštva su brojevi 1, 2, 7.

Broj 1 je broj početka, starta i ukazuje na trud koji treba da se preduzme kako biste nešto ostvarili i zaradili - pred vama je dugačak put. Zato ne uzimajte iznose koji su jednaki jedinici. Na primer, 100, 1000, 10000. Novac sa energijom broja 1 se brzo troši.

Broj 2 je i broj dulanosti, nemanja i imanja, novac dolazi, ali i otiče od nas. Ovo je broj razočaranja, potreba da se novac podeli. Često ljudi, na primer, koji žive u stanu broj 20 ili kući broj 20, vredno rade i dobro zarađuju, ali kao da daju svoj novac, dele ga bez traga i ušteđevine. Takođe, ne preporučuje se da imate dva novčanika ili dve kasice.

Broj 7 je sam po sebi divan broj, srećna energija, broj visokih vibracija, ali ovde dolazi do sukoba između duhovne energije i materijalne/finansijske. U oblasti finansija, sedam simbolizuje nevolje i neuspešne projekte. Energija broja 7 smatra novac nečistim, lošim i odbija ga.

Vibracije brojeva 4, 5 i 9

Broj 4 je broj stabilnosti, pouzdanosti, podrške (4 tačke oslonca). Ovo je broj stabilnog finansijskog položaja, sigurne zarade, akumuliranog novca bez rizika i prevara. Cifre novca sa brojem 4 zrače stabilnom energijom i očuvanjem prihoda.

Broj 5 je povoljne potrošnje. Ako ste sa zadovoljstvom i radošću potrošili iznos koji je povezan sa peticom (5000, 4100, 1400, 2300), novac će vam biti vraćen. Dobro je potrošiti iznos ekvivalentan broju 5 na odmor, putovanje, zabavu i, što je najvažnije, ne žaliti za utrošenim iznosom.

Broj 9 je broj dobročinstva. Ova cifra ne donosi finansijski profit i blagostanje, ali je sjajna da pomognete nekome i učinite dobre stvari. Devetka nas poziva da budemo saosećajni i da ne zaboravimo da se dobro uvek dobrim vraća.

Napravite svoju kombinaciju pozitivnih brojeva i cifri za bogatstvo, nosite je u novčaniku, štedite u tim iznosima ili ulažite. I na kraju, stalna trka za novcem može učiniti da život prođe pored vas, ali trud za svoje snove, iskrenost i otvorenost prema životu, može samo uvećati materijalne prihode.

Izvor: Sensa