Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KADA OVO URADITE, UNIVERZUM VAM ČUVA LEĐA: 3 načina da pokrenete magiju u svom životu

Kada imate veru u sebe, primetićete da u vaš život ulazi magija, i to na tri načina. Tako vam Univerzum pokazuje da je uz vas.

  Izvor: Shutterstock

Samouverenost odnosno buđenje vere u sebe doprinose tome da u vaš život uđe magija. Postoje tri načina kako da prizovete magiju u svoju realnost i tako napravite neverovatno jaku vezu sa Univerzumom.

Posebno je zanimljivo da kada se posvetite svom rastu i razvoju u duhovnoj ravni, vi dobijate dodatnu podršku od Univerzuma, a magične stvari počinju same da ulaze u vaš život. Uz povećavanje vere u sebe mi počinjemo lakše da prepoznajemo lažne ljude i počinjemo da se povezujemo sa iskrenim, pozitivnim ljudima.

Umesto da budete licemerni, trebalo bi da se poveževete i poravnate sa svojom autentičnom verzijom, jer će vam ovo pomoći da prizovete potrebna iskustva u svoj život. Jedan od načina je da se povežete sa svojom ženskom energijom bez obzira na pol, jer nam ona pomaže da proširimo svoje horizonte.

Pročitajte još

Tri načina na koja verom u sebe možete uneti magiju u svoj život:

1. Ključ je u veri

Slobodu možemo postići jednom kada prestanemo da forsiramo sebe da radimo i postanemo ono što nije u našoj prirodi. S druge strane, ako dozvolimo našoj autentičnosti i sposobnostima da se ispolje, mi postajemo oslobođeni. Najuspešniji ljudi su u životu uspeli samo zato što su bili verni sebi i svojoj prirodi. Na taj način postajemo uticajni i možemo da širimo dobre vibracije na ostatak sveta. Osetićemo se magično kada budemo videli da se najveće žudnje našeg srca ispunjavaju, bez straha.

2. Živite magiju

Moramo da damo dozvolu sebi da izrazimo svoju autentičnost u najsirovijoj i najiskrenijoj verziji. Ovo će nas povezati sa drugim ljudima, koji su takođe istinski svoji. Ukoliko se borimo sa teškim iskustvima, iskrenost prema sebi će nam dati hrabrost. Iz tog razloga bi trebalo da poštujemo snagu i moć autentičnosti, kako kod sebe, tako i kod drugih ljudi.

3. Isceli i evoluiraj

Isceljivanje je važan korak u ličnoj evoluciji. Moramo da pronađemo energije i da sebi damo vremena da se zacelimo. Potrebno je zaceliti duboke rane i napraviti korak ka ličnom razvoju i napredovanju. Oprostite sebi, negujte sebe. Glavna odlika osobe koja je zaceljena je to što pomaže drugima da se iscele. Samo onaj ko je osvešćen i "probuđen" može motivisati druge na stazi samospoznaje.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj