Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MNOGE ŽENE U SRBIJI IMAJU OVO IME - PRIVLAČI LEPU SUDBINU: Veruje se da ova 4 imena donose samo sreću

Veruje se da ova 4 ženska imena donose sreću - saznajte da li je vaše ime na spisku!

 Ženska imena koja donose sreću_15715654 Izvor: Shutterstock

Ime svakog od nas poseduje određenu simboliku, a da li se ona može preneti i na naš karakter?

Numerolozi smatraju da se u svakom imenu krije određeni brojčani kod, odnosno svako slovo predstavlja jedan broj, a kada se sve sabere na osnovu imena dobijamo broj koji može nešto više otkriti o našem karakteru i stazi života. Takođe, mnogi astrolozi smatraju da ime može imati uticaj na sudbinu.

Pročitajte još

Prema njihovom gledištu mogu se izdvojiti 4 ženska imena za koja se veruje da privlače sreću:

1. Elena

Ovo ime se smatra jednim od najsrećnijih. Veruje se da žene sa ovim imenom imaju laku i lepu sudbinu. Lako im je da se kreću uz lestvice karijere, lako pronalaze zajednički jezik sa ljudima oko sebe. Vlasnice ovih imena su uglavnom ljupke, šarmantne i zanosne. Helena je grčko ime i simbolizuje "sunčevu svetlost". Ona je sjajna i blistava. Prema helenskoj legendi to je bilo ime najlepše žene sveta, kćerke Zevsa - Labuda i Lede, sestre Kastora i Poluksa.

2. Natalija

Žensko ime Natalija, poreklom je iz latinskog jezika, smatra se da potiče od imena "Natalia" ili "Natalis", što znači "dan rođenja Isusa Hrista" ili "Božić". Veruje se da je Natalija osoa koja odiše pozitivnom energijom, sigurna je u sebe i zna kkao da odbrani svoje stavove. Zahvaljujući tome, ona uporno prevazilaze sve poteškoće i lako rešava probleme.

Saznajte i...

3. Tatjana

Tatjana je žensko ime grčkog porekla, a potiče od reči "Titania", što znači "rođena bi a bi bila velika, da bi ostavrila nešto grandiozno." Veruje se da su vlasnic eovog imena izuzetno pozivine i da nikad ane gub eoptimizam. Uprkos problemima, zadravaju vedar duh i vrlo su vredne i ambiciozne.

4. Irina

Ovo ime odiše snažnom energijom aktivnosti i odlučnosti. Zahvaljujući tome, njegove vlasnice mogu lako postići veliki uspeh kako u ličnom životu, tako i u karijeri. Postavljaju sebi smele ciljeve koje sa lakoćom postižu. najviše vole da se takmiče sa sobom i stalno teže razvoju. Ime Irina potiče iz grčkog jezika i znači mir, spokoj, blaženstvo.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj