Mnogo toga o sebi samima ne znamo, skriveno je. Ono što nas u biti određuje kao osobe jeste ono što činimo, kako se prema drugima ophodima, šta zaista mislimo i radimo kada nas niko ne gleda...Da li nosimo masku za druge ili pokazujemo svoje pravo lice? 

Pogledajte sliku, a zatim prepustite intuciji da izabere jednu mandalu. Saznajte koje značenje ona ima:

Slika 1

Vi ste osetljivi i stpljivi

Vi ste empata, imate moć da osetite tuđe emocije i da ih razumete. Saosećate sa drugima, čak iako ih ne poznajete. Pazite samo da tuđ život preterano ne zaokupira vaš. Strpljivi ste, pažljivi i brižni. Znate kuda idete i dajete sebi vreme da to što želite i ostvarite. Idete korak po korak. Ne volite da vas drugi požuruju niti da radite pod pritiskom.

Slika 2

Vi ste radoznali i pošteni

Volite da istražujete svet oko sebe, da upoznajete nove predele, ljude, kulture...Volite da putujete, sav novac koji zaradite najradije biste potrošili na pustolovine. Ljudi vas vole jer ste iskren i odan prijatelj, dobra osoba koja nesebično daje drugima. Vodite računa samo da ne bude neko ko stalno ugađa drugima a zapostavlja sebe i svoje želje.

Slika 3

Vi ste kreativni i odgovorni

Inspiriše vas umetnost, a i sami volite da stvarate, bilo da je to slikanje, crtanje, pisanje, dekoracija i uređenje doma, kulinarstvo… Volite lepe stvari, da budete drugačiji i svoji, a ne isti kao svi ostali. Cenite ljude koji imaju svoj stav i ne plaše se da ga pokažu. Lepo je imati stav, ali nemojte ga izražavati tamo gde ga niko nije tražio. Nekad je bolje svoje mišljenje sačuvati za sebe

Izvor: Sensa