Uskrs je najradosniji hriščanski praznik. Dan kada hrišćani obeležavaju spomen na vaskrsenje Gospoda Isusa Hrista. Ovo je praznik najveće radosti, optimizma, nade - vere da smrt i sve negativno nestaje, išćezava, a da dobrota uvek biva nagrađena.

Divna energija i atmosfera Uskrsa čini da se povežemo sa bliskim ljudima, da im pokažemo ljubav, da pokažemo zajedništvo. Uskrs je dan kada se prevladava materijalno, kada verujemo da nestanak tela ne znači nestanak života. To je praznik praštanja, trenutak kada treba da oprostimo i oslobodimo se tereta koga nećemo nositi u novi život. Uskrs je praznik ljubavi, a ljubav je jedn od glavnih razloga zašto smo došli na svet.

Zato na ovaj srećan dan ne zaboravite da pokažete ljubav svojim najdražim ljudima, ali i onima koje ne poznajete, onima kojima je pomoć potrebna, kao i ljudima koji su vas povredili, jer njima je izgleda najpotrebnija.

U galeriji ispod pročitajte najlepše čestitke za Uskrs - pošaljite ih nekome ko vam je drag i dodatno mu ulepšajte ovaj praznik!

Sensa / Canva NAJLEPŠE ČESTITKE ZA USKRS 2022 godine

Izvor: Sensa