Afirmacije su pozitivne fraze, rečenice ili izreke koje nas motivišu, podižu samopouzdanje i optimizam, podsećajući nas da je žviot mnogo jednostavniji i lepši ako stvari posmatramo iz svetlije perspektive. Izgovaranjem afirmacija ne stvarate magiju i neće se dogoditi čudo, ali ćete sebe ohrabriti svakodnevno da budete najbolja verzija sebe, da budete svoji i da osvestite da možete da ostvarite vlastite snove.

Donosimo vam 3 zanimljive kartice sa simbolima, a iza svake se krije afirmacija. Izaberite jednu karicu i pročitajte pozitivnu afirmaciju i smernicu za pozitivnu promenu života - za 15. april 2023. godine.

Ako ste izabrali karticu broj 1 - Ono što sam danas uradio bilo je najbolje što sam danas mogao da uradim. I na tome sam zahvalan.

Ako ste izabrali karticu broj 2 - Dostojan sam svog posla iz snova i stvaram karijeru iz snova. Ja verujem u sebe. Lako ostvarujem sve svoje ciljeve.

Ako ste izabrali karticu broj 3 - Verujem da su ispred mene samo prdeli lepote i razvoja. Iza sebe ostavljam oluje, strahove i nevolje, otvaram se blagoslovima i dobrim stvarima. Zahvalna za sve što imam.

Izvor: Sensa