Leto je period kada sve cveta, buja i raste, a božanstveni buketi čarobnih kombinacija cvetova krase mnoge domove. Kada dobijete cvet na poklon znate da je to dar ljubavi, pažnje, posvećenosti, a svako ima svoj omiljeni cvet - onaj koji se ističe od drugih, autentičan i u skladu sa našom ličnosti.

Pronađite u nastavku svoj omiljeni cvet i saznajte šta govori o vašem karakteru:

Ruža - Žene koje vole ruže su obično veoma snažne i posebne, ali u isto vreme i romantične. Nastoje da slede tradiciju, ali su i podjednako strastvene. Često među njima ima perfekcionista, posvećeni su onome što rade. U duši su ljubazni, nežni i otvoreni. Ruža najviše odgovara rođenima u horoskopskom znaku Ovna.

Ljiljan - Ako volite ljiljane, ženstvenost i sofisticiranost žive u vama. Vi ste sjajna majka i supruga, brižna prijateljica, neverovatna koleginica. Niste arogantni, ali volite da vaša dostignuća ne prođu neprimećena, a prijatelji se prema vama odnose s poštovanjem. Ljiljan je savršen cvet za osobe rođene u znaku Device.

Bela rada - Ukazuje na ljubaznost i naivnost. Osobe koje vole ovaj cvet su optimisti i nikada ne žele da žive montono i dosadno. Ona je veoma odan prijatelj i očekuje isto od vas. Uz to, možete se upustiti u bilo koju avanturu i ne plašiti se eksperimentisanja. Bele rade su pogodne za Blizance jer pomažu u izgradnji odnosa sa prijateljima.

Karanfil - Takve žene su, po pravilu, veoma racionalne i nemaju tendenciju da lebde u oblacima, ali u isto vreme znaju kako da istinski vole. Uvek im se možete obratiti za savet, jer u njima živi prava ženska mudrost. Preporučuje se Škoprijama jer im pomaže da shvate svoju unutrašnju slabost skrivenu ispod spoljašnje snage. Kada spoznamo svoje slabosti možemo raditi na njima i postati još jači.

Orhideja - U ovim ženama vlada neka vrsta misterije, privlačne su, imaju autentičnu harizmu. Vrlo su tajanstvene i retko šred kim otvaraju svoje srce i pokazuju tajne, ali takva žena svom voljenom daje sve od sebe. Plaše se rastanka i slomljenog srca. Orhidehe su savršen izbor za horoskopski znak Ribe jer podstiču unutrašnju ravnotežu.

Lala - Ove žene su veoma slatke, ženstvene, simpatične i društvene. Porodicu i prijatelje stavljaju na prvo mesto. Ne mogu da sede mirno, traže promene, pa mogu da budu nepredvidive u odnosima.Idealno su cveće za Rakove jer ih podsećaju na mir i porodični dom.

Suncokret - Ovaj cvet vole samouverene i srećne žene. One su često u centru pažnje, lako je i prijatno komunicirati sa njima, oni su duša kompanije i neverovatno su kreativne. Ovo cveće pomaže Lavovima kao neki vid amajlije da uspeju u ljubavi i kreativnosti.

Božur - Osobe koje biraju ovaj cvet za omiljeni su nedokučive, elegantne misteriozne. S jedne strane, ovaj cvet simbolizuje sujetu, s druge - stidljivost. Ove žene su iznutra veoma strastvene, ali to stalno potiskuju u sebi. Pokušavaju da dobiju sve od života, ali ponekad nisu sigurne koje granice treba preći. Božuri su savršeno cveće za Vage.

Gerber - Vole ih ljubazne, jednostavne i otvorene žene. Među njima ima perfekcionista koji teže savršenstvu, ali se veoma slabo prilagođavaju promenama, pa su često tvrdoglavi. Zodijačkom znaku Biku ovo cveće daje mekoću i umiruje ih.

Zumbul - Ovaj cvet se povezuje sa slomljenim srcem, pa se simbolično veruje da ga vole žene koje su se u prošlosti razočarale u ljubav. Zumbul je cvet koji podstiče veru u sebe, može da oraspoloži, pruži nadu i utehu - zbog čega je toliko popularno kod romantičnih duša koje je neko povredio. Idealan cvet za rođene u znaku Strelca.

Ljubičice - Ovo cveće vole ljudi mirnog karaktera, introverti, opušteni, žive u svom svetu. Obično ljubičice vole žene koje imaju puno obaveza, pa cvet povezuju sa smirenjem i opuštanjem. Takođe, ljubičice biraju dame sklone nostalgiji. Vodolija - za njih ovo cveće može biti prava inspiracija.

Poljsko cveće - Takve devojke su suzdržane u ispoljavanju svojih osećanja, hvalisanje i pretencioznost su im strani. Među ljubiteljima poljskog cveća mogu biti prilično ponosne prirode koje imaju tendenciju da se odvoje od opšte mase i izgledaju veoma ekstravagantno. Poljsko cveće je u stanju da ublaži čvrste principe horoskopskog znaka Jarac.

Izvor: Sensa