Testovi ličnosti mogu puno da nam otkriju o našem karakteru, osobinama, manama, životnom putu, ali i o ljubavi. Da li ste i vi osoba koja želi pravu ljubav, ali nikako ne može da ostvari trajnu vezu? Ponekad postoje u nama blokade kojih nismo svesni, a oni zapravo sabotiraju romantičnu sreću.

Donosimo vam jednostavan vizuelni test ukrajinskog umetnika Oleha Šupljaka koji je dizajniran da vam pomogne da brzo identifikujete šta vas to sprečava da ostvarite ljubavnu vezu za kojom žudite. Samo pogledajte sliku i odmah odredite simbol koji vas prvo privlači, odnosno ono što ste prvo primetili - to otkriva vašu ljubavnu blokadu:

1. Muškarac sa bradom - Ako ste prvi put videli bradatog muškarca, vaša prošla iskustva u vezama vas sprečavaju u trajnoj ljubavi. Držite se "lekcija", a ožiljke koji vas sprečavaju da se vežete za novu osobu, pokušajte da zalečite. Da biste pronašli ljubav, morate je dočekati raširenih ruku - nemojte biti zatvoreni i pustiti prošlost da biste zaista dozvolili sebi da se zaljubite u nekoga novog i pokažete ranjivost.

2. Dve ptice - Ako ste prvi put videli dve ptice, vaša nerazumna očekivanja vas sprečavaju da održite trajnu ljubavnu vezu. Dobro je znati kvalitete koje tražite u potencijalnom partneru, lepo je biti izbirljiv, ali... Ako se slepo hvatate za osobu koju ste idealizovali u svojoj mašti, možda ćete propustiti priliku za pravi odnos. Osoba u koju se zaljubite možda uopšte nije onakva kakvu ste zamišljali i to je u redu! Otvorite se novim ljudima i novim iskustvima koja se mogu razviti u pravu ljubav - ili barem čvrsto prijateljstvo.

3. Planine - Ako ste prvo videli planine, vaša emocionalna odvojenost, to je deo vas koji vas sprečava da pronađete dugoročnu romantičnu vezu. Želite da se približite nekome, i štaviše, znate da je emocionalna veza ključna, ali izgleda da ne možete da se opustite... Uzmite vremena ako morate da idete svojim tempom, ali prihvatite da prava ljubav znači razotkrivanje sebe (emocionalno i fizički) ispred druge strane. Vreme je da budete ranjivi, da otvorite srce i pustite nekoga unutra.

Izvor: Sensa/Sensa.story.hr